2777
2789
عنوان

نی نی سایت و مشکلات فنی اش

| مشاهده متن کامل بحث + 13266 بازدید | 486 پست
این مشکل چه جوری حل میشه: وقتی تاپیکهای مورد علاقه ام رو میخونم و فردا دوباره سر میزنم، تعداد تبادل نظرهای جدید رو به قبلی اضافه میکنه و خونده های قبلی رو نمیبره. من که دیگه خیلی کم میام اینورا این از من
اقای زاهد ممنونیم اما نت خیلی کند شده خسته شدیم ی فکری بکنید لطفا
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازوقتی نینی سایت جدید شده امکان ورود با گوشی به سایت اصلا امکان پذیر نیست .بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز دائم در حال سرچ میباشذد و درحال انتقال به سایت ولی هیچ اتفاقی نمیافته.واقعا رسدیگی به این مورد هم بکنید .کممممممممممممکککک
تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
سلام لطفأ پیگیری کنید من مطلبی را بخوام لایک کنم نمی توانم حتی تمام گزینه های که توی کادر صورتی هست مثل حذف ارسال پیغامخصوصی کار نمی کنه
فرشته کوچولوی مامان عاشقتم Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
سلام من اصلا نمیتونم تاپیکا رو باز کنم
این تاپیکم که باز کردم از old ninisaite اومدم اینطوری که نمیشه
خواهش میکنم رسیدگی کنید
زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...
سلام خوبین ؟ من نمیتونم گزارش تخلف برای یه تاپیک غیراخلاقی و بی محتوا بزنم
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1
سلام و روزتون بخیر نمی دونم باید اینجا مشکلاتم رو مطرح کنم یا جای دیگه؟!؟ از وقتی ورژن سایت مثلا به روز شده چند تا مشکل اساسی پیدا کردم که دیگه داره کم کم از اینجا دلسردم می کنه. 1- چرا برای هر بار وارد سایت شدن باید اسم و رمزم رو وارد کنم؟ دکمه به خاطر بسپار برای چی طراحی شده ایا دکوره؟ با چندین مرورگر هم امتحان کردم اما کلا فرقی نمی کنه. 2- این یکی خیلی خنده داره، با اسم و رمز وارد شدم چند تا پست هم ارسال می کنم اما یهو پیغام می ده ابتدا وارد سایت شوید!!!! نگاه می کنم می بینم تویه سایتم و اون بالا اسم رو نوشته؟؟؟!!! یا اینکه یه موقع هایی خود به خود از سایت پرت می شم بیرون و نگاه می کنم می بینم بعله مجددا از من اسم و رمز می خواد!!! من از سال 86 عضو اینجام بارها قالب و ورژن سایت عوض شده اما هیچ وقت به این افتضاحی نبوده و بدتر اینکه مدتی هم از عوض شدن ورژن سایت می گذره اما هیچ بهبودی توش دیده نمی شه.
سام کوچولو، بینظیر ترین هدیه خدا
سلام آقای زاهد 1- صفحه های بعضی از کاربران رو باز نمیکنه . با اینکه مرورگر عوض کردم ، هیستوری هم پاک کردم ولی اعمال ویرایش در قسمت " درباره من " نمی کنه . این پیغام می ده :Server Error in '/' Application. نمیتونم ویرایش اطلاعات داشته باشم . 2- تازه هر عکسی هم که آپلود می کنم انگار نه انگار . نمیشه که نمیشه . لطفا مشکلاتم هر چه زودتر حل کنید .
پدرم رفت و از رفتنش عجیب دلتنگم. پدرم رفت و من ماندم و یتیمی و تنهایی
سلام. من هم دقیقا مشکلات سارا جان رو دارم. دکمه ی "به خاطر بسپار" چه کاری انجام میده دقیقا؟ چرا سایتتون هیچ حافظه ای نگه نمیداره. حتی سرچ هم میکنی سرچهای قبلیت رو تو لیست نمیاره. کلا قالب جدید سایت خیلی بده. من نمیدونم قبلی دقیقا مشکلش چی بود. بعدشم چندین بار شده در حین کار با نی نی سایت از کاربری خارج میشی. شما در حالیکه کاربرا دارن با سایت کار میکنند کش و کوکی سایت رو پاک میکنید؟!!! یا مثلا درست کردن درج تصویر اینقدر کار سختیه؟ هر بار میخوای عکس بذاری باید پست رو یه بار ویرایش کنی تا درست بشه. این چیزا جز اصلی ترین مواردیه که تو هر فروم باید درست کار کنه. مشکل دیگه اینکه نی نی سایت به شدت شارژ اینترنت رو مصرف میکنه. اولا که تبلیغات خیلی زیادش تو هر صفحه. که این رو میگیم حالا میشه خودمون غیر فعال کنیم. دوما هر صفحه چه کلوب چه تاپیک من میبینم که هر چند ثانیه رفرش میشه به صورت اتوماتیک.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
2810