2777
2789
عنوان

نی نی سایت و مشکلات فنی اش

| مشاهده متن کامل بحث + 13266 بازدید | 486 پست
خیلی مشکل داره نی نی سایت
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر آقای مهندس زاهد بزرگوار. جناب زاهد میخواستم بگم اگر لطف کنید: 1- یه تغییری ایجاد کنید که غیر از خودمون کسایی که اون پست رو لایک کردن اسامیشون معلوم بشه. 2- هر کاربر بتونه وقتی پستی رو لایک میکنه بتونه بره بعدش اگر دلش خواست کنه! 3- اندازه شروع فونت هر پست حداقل 3میلی با خط فاصله داشته باشه! 4- بالای امضای هر کاربر یه خطی کشیده بشه که متن ارسالی در پست با امضا از هم متمایز بشه. 5- راستی تعداد اعداد لایکها اصلا مشخص نیست! اعدادش خیلی کمرنگ و غیر واضحه! 6-خسته نباشید و تشکر از شما و تیم فنی تون.
" دعای ما سیر نکرد، کودکان گرسنه را !!! "

من یه مشکل خیلی اعصاب خورد کن دارم ... برای بقیه هم همینطوره ؟ قسمت تاپیکهای مورد علاقه ام از وقتی این نی نی سایت جدید قدم رنجه کرده اومده رو مخ به هیییییییییییییییییییچ وجه به روز رسانی نمیشه ... ینی مثلا فلان تاپیک من جلوش (1) اومده ینی 1پست جدید و الان چندین روزه همینطور مونده و با اینکه رفتم و چک کردم و پست رو دیدم اما باز اصرار داره که 1پست جدید دارم! اصلا نمیفهمم کدوم تاپیک پست جدید داره و کدوم نداره ... قسمت مباحث جدید هم که دیگه چیزی نگم بهتره ، اسمش مباحث جدید دو روز گذشته ست اما توش تاپیکی پیدا میشه که تاریخ ایجادش یه قرن پیشه ، چون یه نفر تو این دو روز گذشته یه پست گذاشته تو این تاپیک دیگه خدایی این موارد خیلی بی دقتی و بی توجهی توشون وجود داره و ظاهرا کسی هم قصد اصلاحش رو نداره ... چسبیدید به لامپ کنار اسم کاربرا !!!! یا مثلا آیکن لایک !!! [لایک]
فرشته من ،سبحان ، 1393/6/6 زمینی شد تا من مادر بشم و هم نفس زندگیم پدر ... تا خوشبختیمون رو تکمیل کنه ... تا با خودش کرور کرور شادی بیاره برامون ... تا ... خدایا شکرت ...
بعدم چرا همه ی صفحه ها همش در حال رفرش به صورت خودجوش هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! مگه اینترنت مفته؟! یه دفه میبینی هر چی صفحه مربوط به نی نی سایت بازه همه دارن رفرش میشن برا خودشون ... حالا کاش رفرش میشدن تغییری هم میکردن !!!
فرشته من ،سبحان ، 1393/6/6 زمینی شد تا من مادر بشم و هم نفس زندگیم پدر ... تا خوشبختیمون رو تکمیل کنه ... تا با خودش کرور کرور شادی بیاره برامون ... تا ... خدایا شکرت ...
2810