2777
2789
عنوان

دعوا کودک با بچه های دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 31 پست

اولین گام قاطعانه صخبت کن و بگو که از.رفتارش ناراضی هست

عواقب کلرش را توضیخ بده بگو که با رفتارش دوستی نخواهد داشت

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
بهش وسیله بده بگو ببره بده بچه همسایه برا خودش باشه ،ببین عکس العملش.چیه

مثلا امروز با دوستم که بچش هم سن پسرمه رفتیم پارک گفتم بچه های خوبی باشید میخوام براتون خوراکی بخرم میگفت واسه اون نخر فقط واسه من بخر بعد سر این حرف با اون بچه یه ذره دعوا کردن

🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا امروز با دوستم که بچش هم سن پسرمه رفتیم پارک گفتم بچه های خوبی باشید میخوام براتون خوراکی بخرم ...

عزیزم

احساس میکنم رابطه شنا با پسرت مشکل داره

شما باید میگفتی خاله قول داده بچه های خوبی بلشید براتون خوراکی بگیره

یعنی پسرتون بدونه که حق نظر و دخالت و انتخاب نداره

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

باهاش بازی کن

ازش وسیله هاش را قرض بگیر

بگو میشه پاکن ات را قرض بعدی ،بعدا علاوه بر پاکنش یه وسیله کوچولو که براش جذابع بهش بده ،بگو چون مهریون بودی قرض دادی اینم قرض من به تو

بعد چند روز وسیله را ازش بگیر که بفهمه باید برگردونه

پرخاشگری به دلایل متعددی بروز می کند:

1. معمولا بچه هایی که در این مرحله پرخاشگری می کنند مادرشان دوران پر تنش و پر اضطرابی را تجربه کرده اند. وقتی در دوران بارداری دچار ناراحتی و نگرانی باشد فرزندش در برخورد با جامعه و اجتماع دچار پرخاشگری و لجبازی یا همان مقاومت منفی می شود.

2.پرخاشگری می تواند خلقی باشد. یعنی پرخاشگری و بداخلاقی جز ویژگی های خلقی آن شخص است که در دوران کودکی به سر می برد. پرخاشگری ژنتیکی و وراثتی هم هست. در این صورت می گوییم بچه این پرخاشگری را به ارث برده است.

3. دلیل دیگر این حالت در کودکان می تواند رفتار تقویت شده باشد. یعنی هرگاه کودک در منزل رفتار پرخاشگری را انجام داده به نتیجه مطلوب رسیده است. او با این رفتار توانسته آنچه را که خواسته به دست آورد و به نوعی با این کار امتیاز گرفته است. بنابراین این روش برایش عادی شده و همه  کارهایش را با تندی و عصبانیت انجام می دهد.

باور کن من مادر بیخیالی نیستم هیچی هم واسم بچم کم نذاشتم که عقده یا کمبود داشته باشه همیشه باهاش حرف زدم حواسم بهش هست به کارهای خوب و بدش اگه کار بد کنه بی خیال از کنارش رد نمیشم بهش تذکر میدم یا دعواش میکنم بهش میگم که کارت بد بود 

از باباش میترسونمش از باباش خیلی حساب میبره

ولی از قدیم میگن دیگه بچه زورش به مادره

بعضی وقتها واقعا کم میارم

پس مشکل پسر شما بوده همون طور که ناراحت پسرت هستی و اعصابت نمیکشه مادرهای دیگه هم تحمل ندارن ببینن ...

ایشون ازپسرش طرفداری نکرد.گفت چیکارکنم تا بچم اینجوری نباشه

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

به نظرم کلاسزبان براش زود بوده اینجوری حرصش خالی می کرده

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
بعد مامان یکی از بچه ها میگفت رفتم خونه دیدم سر دخترم قرمزه میگفت پسر شما با مداد میزده تو سرش اگه ...

چندوقت پیش که غدیر بود منم دخترمو چندشب بردم مراسم که کلی بچه بودن و مدادرنگی و... برا بچه ها بود دخترم تموم مدادهاشونو برمیداشت و بهشون نمیداد🤔🙄 بعدم موهاشونو میکشیدو جیغ میزنه   توپارک هم که میبرمیش همین کارو میکنه دمپایی درمیاره جیغ میزنه و.... شوهرم همش به من گیر میده که تو تربیتش نکردی و همش سرت تو گوشیه

به نظرم کلاسزبان براش زود بوده اینجوری حرصش خالی می کرده

چه کلاسی بزارمش که انرژیش هم تخلیه بشه؟ 

اخه بچه ۴سال و نیمه چه حرصی باید داشته باشه من یه جعبه مدادرنگی واسش گذاشته بودم ولی اون گیر داده به مداد یکی دیگه! 

چه کلاسی بزارمش که انرژیش هم تخلیه بشه؟  اخه بچه ۴سال و نیمه چه حرصی باید داشته باشه من یه جعب ...

حوصلع کلاس زبان ندارع به نظرم زیر پنج سال کلاس آموزشی اشتباه بزارش شنا ،تکواندو نقاشی ، کلاسهای باحال حالا می خواد یاد بگیره سیب میشه اپل خوب بزرگسالی هم یاد میگیره

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

هرچی فک کنید براش گرفتم اسلایم، گل سفالگری، خمیربازی، مداد شمعی، رنگ انگشتی، مقوا کاغذ رنگی کاردستی درست کردیم باهاش خاله بازی کردم ماشین بازی کردم نقاشی کشیدیم کشتی گرفتیم قایم موشک بازی کردیم خانه بازی و پارک و مهد کودک واقعا من دیگه باید چیکار کنم به عنوان یه مادر؟ شمایی که میگی رابطت با بچت خوب نیست بگو من چیکار باید بکنم

2810