2777
2789
عنوان

دعوا کودک با بچه های دیگه

2131 بازدید | 31 پست

سلام مامانها توروخدا کمکم کنید 

پسرم چهارسال و هفت ماهشه 

شش ماه مهد کودک میبردمش چون باردارم راه دوره و دیگه پشت فرمون نمیتونم بشینم بجاش سر کوچمون کلاس زبان ثبت نامش کردم دوجلسه رفته همش با بچه ها دعوا میکنه نمی سازه جلسه پیش معلم صدام کرده میگه بچه ها رو میزنه بعد جیغ میزنه بچه ها میترسن این جلسه هم تا رفت تو کلاس دیدم صدای گریه یه دختر بچه میاد سر مداد رنگی دعوا میکردن این میگفت مال منه اون میگفت مال منه معلموش هم عین هویج میمونه اونجا انگار نه انگار خلاصه تسویه کردم اومدم بیرون مامان بچه ها تا صدا میومد میدوییدن میپریدن تو اتاق اعصابم نکشید اومدم بیرون، کلی باپسرم حرف زدم حرف میزنم فایده نداره توروخدا بگید چیکار کنم دعوا نکنه با بچه ها کنار بیاد بعضی وقتها فک میکنم من مادر بدی هستم🥺😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال دختره بود من مدادهای پسرمو همرو برچسب زدم ولی دلش میخواست مداد اونم بگیره 

پس مشکل پسر شما بوده

همون طور که ناراحت پسرت هستی و اعصابت نمیکشه

مادرهای دیگه هم تحمل ندارن ببینند بچه هاشون جیغ میکشه

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
عزیزم من اینجا اومدم دنبال راه حل نه تحقیر و توهین

عذرخواهی میشه

واقعیت بیان شد

روی بعد مشارکتی پسرت کار کن

روی کار گروهی

درضمن با دختر دعواش شده ، ببین ایا در بازی های گروهی هم با پسرها همچین برخوردی داره یا نه?

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
من میدونم کار پسرم بده اشتباهه چیکار کنم خب شما جای من بودید چیکار میکردید؟ 

براش خوراکی های جذاب بزار بگو این سهم شماست ،اینم سهم دوستلش

بهش وسیله بده بگو ببره بده بچه همسایه برا خودش باشه ،ببین عکس العملش.چیه

2810