2777
2789

تا حالا جلوی دخترم صدامو بلند نکردم 

یک سال و نیمشه

ماه پیش فهمیدم بقایای بارداری توی رحمم مونده و محبور شدم کورتاژ کنم بعد از یک ماه هنوز لخته های خیلی بزرگ دفع میکنم 

این وسط دخترم یه بار ویروس اسهال و استفراغ گرفت که منم گرفتم بعدم منو شوهرو بچه سه تایی کرونا گرفتیم و من الان مریضم شوهرمم منو ول کرده با بچه رفته پیش مادرش در حالی که وقتی شوهرم مریص شد مادرش به من زنگ زد حواستو بده یه وقت نیاد سمت ما مریص بششیم گفتم مگه من مردم خودم هواشو دارم .

حالا امروز مامانم زنگ زد گیر داد بیایید خونه ی ما و من هی گفتم نه تا اینکه خیلی اصرار کرد و من عصبی شدم داد زدم گفتم نمیام که مریض نشید چطوری بهتون بگم ؟؟؟؟

دخترم خیلی ترسید وقتی من شروع کردم به گریه و داد زدن 

راستش یک ماهه مریضم و مریض داری میکنم بدنم خیلی ضعیفه شوهرم صبح زود میره بعدم میره خونه پدر و مادرش بعد ساعت ۱۲ شب میاد خونه نه تفریح نه همکاری نه محبت حالا هم که‌کرونای شدید گرفتم تا بچه میخوابه همش میشینم گریه میکنم از تنهایی ولی هیچ غصه ای از این بدتر نیست که الان بچم دید من داد زدم و گریه کردم خیلی ترسید بچم حالم خیلی بده ... خیلی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم. چقد سخت این روزات. ایشالله هر چه زودتر خوب شی. صبور باش خدا باصابرانه. 

یه سوال چرا اینقدر دیر فهمیدی بقایای باردرایتو. علایمت چی بود؟

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

ناراحت نباش عزیزم بهش محبت کن.سنی نداره سریع فراموش میکنه..بنظرم نباید سر مادرتم داد میزدی.مادره دلش خواسته اصرار کرده.کاش اروم بدون اینکه عصبی شی میگفتی ک مریض شدین نمیتونین بیاین ک خدایی نکرده اوناهم مریض نشن

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

مامانت بیشتر گناه داست تا بچه 😶 بچه زود فراموش میکنه. اما بزرگا نه. از دل مامان در بیار 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

بچه یک ساله و نیمه آخه چی میفهمه اینقدر خودتو اذیت میکنی  

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

شمام  خسته شدی 

اشکال  نداره پیش  میاد

برو با  بچه  یه دوشی  بگیر 

یه  بستنی بخور  اگه منع  نداره 

یه  فیلم  کمدی  ببین بذار  حالت  عوض  بشه .

ولی از  مردا توقع  نداشته  باش بفهمن چی شده  

اروم  شدی باهاش حرف  بزن

.
2810