2777
2789

سلام خانومای خوشگل🥰

جدیدا خیلی راجب گلوتیتیون حرف زدن کسی تجربه چیزی داره؟ من خودم اوردم ۳۰ تاس ۳بسته ده تاییه هرکدوم یه چیزه هر بار از هرکدوم یع دونه ینی سه تا میریزن تو سرم بهم تزریق میکنن دوسه درجه روشن شدم ادامه بدم ؟ عوارض نداره؟نظرتونو بگید لطفا؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر من که گفت دروغه،فقط آنتی ایج هست و روی رنگ پوست تاثیری نداره،دکترم آمریکا زندگی می‌کنه و گفت که ...

منم پرسیدم از دکترای زیادی 

گفتن حقیقت نداره و تاثیری نداره 

اما یکبار واسه همیشه گفتم اینکارو بکنم بلاخره ضررش بهتره تا اینکه هی تو فکرش باشم پشیمون شم

دکتر من که گفت دروغه،فقط آنتی ایج هست و روی رنگ پوست تاثیری نداره،دکترم آمریکا زندگی می‌کنه و گفت که ...

خب دکترتون نگفت عوارض داره یانه؟ یا اینکه کسی استفاده کرده و تجربه داشته؟ من کمی نتیجه گرفتم بعد چهار تزریق اما از عوارض میترسم نمیدونم عوارض داره یا ن

اسی یه قبل و بعد بزار از خودت🥴

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
بیشتر ببینید
خب دکترتون نگفت عوارض داره یانه؟ یا اینکه کسی استفاده کرده و تجربه داشته؟ من کمی نتیجه گرفتم بعد چها ...

عزیزم من ویتیلیگو دارم و اگر گلوتاتیون اثر میکرد بهترین درمان برای بیماریم بود ،اما دکترم گفت فایده ندارن اگر هم یه درجه روشن بشی دوباره برمیگرده 

فقط هر دو ماه یه بار باید بری کردن رو چک بکنی 

به من که گفت اصلا سراغش نرو

عزیزم من ویتیلیگو دارم و اگر گلوتاتیون اثر میکرد بهترین درمان برای بیماریم بود ،اما دکترم گفت فایده ...

نمیدونم من زیاد اشنایی ندارم با این بیماری اما من پوستم سالم بود فقط سبزه بود الان دوسه درجه روشن سده اگه استفاده نکنم ینی زود برمیگرده پوستم؟ یا دیر به دیر ترمیم کنم چون زیاد خریدم