2777
2789
عنوان

مشکلات دو بچه داشتن

10294 بازدید | 35 پست
من یک پسر 18ماهه دارم که هنوز پیش ما میخوابه و اصلا نتونستم اتاقشو عوض کنم وتا چند ماه دیگه داره نی نی بعدی هم میاد. خیلی اوضاع خرابه نمیدونم چیکار کنم.... نگران حسودیه پسرم هم هستم.... امیدوارم تونسته باشم حالمو توضیح بدم ....کمککک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من که شش سالشه تا چند ماه پیش تو اتاق خودش میخوابید الان دیده برادرش پیش ما میخوابه از سرنو دوباره اومده پیش ما به خاطر همین همگی با هم تا اطلاع ثانوی تو پذیرایی میخوابیم مال ما هم بد اوضاعیه اصلا راضی نمیشه دخترم بره تو اتاقش
منم شرایط تقریبا مثل شما داشتم دو سال پیش اما حالا که بچه دومم یک سال و نیمشه همه چی خوبه الان تنها مشکلم اینه که تخت دومی رو کجا جا بدم نگران نباش در ضمن اگه آگاهانه عمل کنی مشکلی به اسم حسادت اصلا به وجود نمیاد که برعکس هم میشه مثل دخترای من که عاشق همن وقتی به دروابطش نگاه میکنم اشک تو چشم جمع میشه از خوشحالی
تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز.
پسر من 4 سالشه با خودم میخوابه
دخترمم 6 ماهشه اونم پیش خودم میخوابه
شوشوم هم 38 سالشه تو اتاق خودش میخوابه

معضلیه ها

نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از حسادت هم نگید
البته نمیدونم حسادته یا نه
پسرم خیلی دخترمو میزنه

خدایا مرا آن ده که آن به
سلام دوستان من هم بدم نمی اد یه نی نی دیگه بیارم الان پسرم 3 سالشه به نظر شما چه اختلاف سنی خوبه برای بچه دومو. ضمنا من خیلی خیلی روی پسرم حساسم اصلا اگه بخواد اذیت بشه من از غصه دق می کنم حالا بگین من چه کنم؟
Lilypie Maternity tickers
منم تصمیم گرفتم که فعلا هممون توی یک اتاق بخوابیم اینجوری بهتره.ولی خدا کنه بچه ها با هم بسازن چون فکر میکنم پسرودختر سخت با هم کنار میان .دو تا دختر خیلی راحت تره.
2810