2777
2789
عنوان

میفته خیابونا تا صب

110 بازدید | 15 پست

هر سال محرم  شبا نامزدم میفته خیابونا ی اس هم نمیده 

من تاحالا نرفتم از دور چن ثانیه نگا کردم مگه بیرون چی هس ک اینقد خوش میگذره راضیه از همه چی بگذره این ۱۰روزو بمونه بیزون 

مگه این شب و روزها جای خوشگذرونی هست 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته اسمش ته خیابون افتادن نیست...ی دهه عزاداریه...ی دهه عشق ی سال گریه جمع شده...

یبار برو ی هیئت خوب و مداح خوب سخندان معروف برو...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

واژه خوش گذشتن برای عزاداری امام شهید مون خوب نیست... 

مراسم هم تا ساعت 11 الی 12 تموم میشه تا صبح طول نمیکشه... ان شاءالله عزاداری های همه قبول باشه 

بعضی ها بعد از مراسم با رفقاشون هستن... این دیگه مساله جداست که باید حل بشه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
آخه روزای دیگه اسمه امامارو نمیاره 

حسین جنس غمش فرق میکند...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
واژه خوش گذشتن برای عزاداری امام شهید مون خوب نیست...  مراسم هم تا ساعت 11 الی 12 تموم میشه تا ...

اره عزیزم منم منظورم اینه  ولی من تبریزیم تازه از دوازده شروع میشه نمیدونم تا صب ساعت چند 

حسین جنس غمش فرق میکند...

نمیدونم واقعا خیلی بااین رفتارش عصبیم میکنه 

من خودم عاشق امام حسینم ترجیح میدم این شب ارو بمونم خونه چون جاهای پر جمعیت خجالت میکشم

اره عزیزم منم منظورم اینه  ولی من تبریزیم تازه از دوازده شروع میشه نمیدونم تا صب ساعت چند

چطور اخه. پس کی میخوابن؟ کی میرن سرکار؟ نماز صبح شون قضا نمیشه؟ 

اقای قرائتی میگفت برای عزاداری زمان مشخص بذارید یه وقت واجب خدا ترک نشه... 

شاید بعد هیئت میره قلیون... حواست باشه ها... من دیدم اینچیزا رو... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نمیدونم واقعا خیلی بااین رفتارش عصبیم میکنه  من خودم عاشق امام حسینم ترجیح میدم این شب ارو بمو ...

چ خجالتی عزیزم....برو تو جمع عزادارا وقتی میای خونه احساس میکنی ینفر با ی دسمال شیشه قلبتو حسابی تمیز کرده...حال هوای مجالس امام حسین غم نیسن ی حالت خاصه..

چطور اخه. پس کی میخوابن؟ کی میرن سرکار؟ نماز صبح شون قضا نمیشه؟  اقای قرائتی میگفت برای عزادار ...

الان زنگ زدم محرم ب خاطر تو گذاشتن قطع کردم زنگ نزد اصلا 

روزای دیگه ب زنگ میبنده 

چطور اخه. پس کی میخوابن؟ کی میرن سرکار؟ نماز صبح شون قضا نمیشه؟  اقای قرائتی میگفت برای عزادار ...

نماز نمیتونه روزی هزارتا فش میده ب هزار تا زن دختر نگا میکنه جلو چشم من

چ خجالتی عزیزم....برو تو جمع عزادارا وقتی میای خونه احساس میکنی ینفر با ی دسمال شیشه قلبتو حسابی تمی ...

دسته خودم نیس حس میکنم همه نگا میکنن تاحالا نرفتم واسه همین مامانم از اول نبرده ک جای دختر نیس