2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خب چون اگزما دارم دوست ندارم دستم خشکی هاش بیوفته

وای انشالله بهتر بشی خیلی بده کاشکی جای دارویی هوایی رو که چندسال پیش متخصص واسه اگزما داشتم رو بهت می‌فرستادم 

2804
وای انشالله بهتر بشی خیلی بده کاشکی جای دارویی هوایی رو که چندسال پیش متخصص واسه اگزما داشتم رو بهت ...

ممنون اره باید هی مراعات کنم همیشه کرم بزنم به مایع ها هم دست نزنم

واسه اگزمای دستت پماد مینسولین ان ان رو با بتامتازون قاطی کن بزن دستات یه هفته ای خوب میشه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
2805
واسه اگزمای دستت پماد مینسولین ان ان رو با بتامتازون قاطی کن بزن دستات یه هفته ای خوب میشه 

اره یه هفته ای خوب میشه اما هی باید مراعات کنی اینش بده 

به مایع ها اصلا دست نزنی شب و روزم کرم بزنی