2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی . باور کنید اگه می دونستم هوس می کنید اصلا عکسشو نمیذاشتم دوست جونام.

ولی همسن امشب برید درست کنید مطمئن باشید از مال من بهتر میشه.

منم خیلی عکس اینجا دیدم و هوس کردم و رفتم درست کردم. اعم از املت قارچ سارا. فلافل شیرین و یا پیتزای زهرا و ...
من اومدم اعتراف کنم که از روزی که به زهرا گفتم: "شما واقعا هفته ای یه بار پیتزا می خورید؟؟؟!!!" خودمون تا حالا سه بار پیتزا خوردیم!!!

دو بارشو تو خونه با سبزیجات و تن ماهی درست کردم یه بارش هم اجبارا از شمال که می اومدیم بی غذا موندیم بوف سبزیجات خوردیم که بازم از بوف واقعا بعید بود یه همچین پیتزای خوشمزه ای بده. از بس که غذاهاش مزخرفه.

حالا یه سوال از پیتزا خور حرفه ایمون زهرا: پنیر پیتزا چی بخرم که هم خوب کش بیاد هم به صرفه باشه. این بسته بندی ها اصلا به جایی نمیرسه. من یه بسته بزرگ کاله رده شده خریدم واسه دوتا پیتزا استفاده کردم بازم مثل بیرون نشد. یعنی انگار پنیرش خیلی کم بود.

یه سوال دیگه اینکه واسه پیتزا شعله بالای فرو روشن می کنم یا شعله پایین؟

یه سوال دیگه اینکه خمیر من خیلی خشک میشه وقتی از فر در میارم. مال خمیرشه؟ از این آماده ها می خرم . وقت خمیر بازی ندارم تو خونه.
من همینم که میبینی!
سعیده جون خوب میکنی عکس خوشگل میزاری. ادم باید خودش دست بکار شه دیگه. این عکسا به ادم ایده های خوبی هم میده.
با اجازه ماری من تجربه خودمو میگم . بهترین پنیر پیتزایی که دیدم مطهریه. به نظرم کاله خیلی چربه و زیاد کش نمیاد.
شاید با گذاشتن یه ظرف آب تو فر بتونی از خشک شدن خمیرت جلوگیری کنی. میدونی که من خمیر نمیخرم شاید نوع خمیرش خشکه از این نیمه آماده هاس دیگه؟
شعله بالا رو هم معمولا روشن نمیکنم.
ماری من به جای خمیر از نون تست استفاده می کنم عالیه
تازه تو نون همبرگری هم خیلی خوب و ترد میشه

ولی اگه نخواستی خمیر از نون باگتی بخر خوب میشه به جای خمیر های پیتزای آماده اونا خیلی خیلی خشکن و بد مزه
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
بی بی بورن شما هم مامان بهمنی هستی؟ من افتخار اشنایی با شمارو نداشتم.
خمیر نون باگت مخصوصا اگه فرانسه باشه خیلی پف میکنه و پهن کردنش سخته شاید نشه خیلی نازک درش اورد. اگه کسی با کلفت بودن خمیر پیتزا مشکل نداشته باشه مزه ی خوبی داره. (از طرف یه دوستدار انواع نان!)
دوستان عزیز من همیشه به تاپیکتون سر میزنم و از هنرهاتون استفاده میکنم اگر برای پیتزا خمیر خوب میخواهید من یه دستور دارم که همیشه با این دستور خمیر برای پیتزا یا پیراشکی گوشت درست میکنم و خیلی خوب میشه دستورش رو براتون میذارم امتحان کنید
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری (از عطاری خمیر مایه میتونید بخرید)
روغن مایع نصف فنجان
شیر ولرم دو فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
شکر یک قاشق غذاخوری
همه این مواد رو به جز آرد با هم مخلوط میکنیم و کم کم آرد رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم آنقدر آرد باید اضافه کنیم که خمیر به دست نچسبه دفت کنید که آرد زیاد اضافه نکنید که خمیر خیلی سفت بشه بعد خمیر رو تو جای گرم مثلا زیر پتو به مدت 2 ساعت میذاریم استراحت کنه و به اصطلاح خمیر برسه بعد که خمیر رسید و حجمش دو برابر شد و پف کرد خمیرتون آماده است و میتونید برای تهیه پیتزا یا پیراشکی گوشت یه هر غذای دیگه ای استفاده کنید
Lilypie Pregnancy tickers
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز