2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
بالاخره منم تونستم عکس بزارم


اولین کیکی که بعد 4 سال پختم مزه ش خیلی خوب بود ولی خامه فرم گرفته ش خوب نبود و زشت شد و بدتر از همه هم تزیین هول هولکی و بد من که واسه افطار همسری درستیدم

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی


فلافل با دستور شیرین جون ولی به نظرم یه چیزایی کم داشت خوشمزه بود ولی مثل مال بیرون نشده بود

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی

سیب زمینی اسپشیال برای عسل هههه

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی

سوسیس و سیب زمینی قلقلی

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی


یه افطاری ساده و دوستانه

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی

کیک تولد داداشم البته از بیرون گرفتیم ولی فکر کنم تزیینش ساده و راحت باشه روشو با سس شکلات که به صورت یه ورقه نازک دراورده بودن تزیین شده بود

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی


مرغ و سیب زمینی قلقلی و هویچ و الو بلغاری که الو طعم فوق العاده ای بهش داده بود

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی

و در آخر

کیک تولد 18 ماهگی عسل که خودم درستیدم

آپلود,آپلود عکس,آپلود سنتر,آپلود فایل,آپلود دائمی
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرانولا

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

از نمای نزدیک

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

آپلود عکس کوچولوهای فارسی


البته من هیچ وقت از یه رسپی خاص استفاده نمی کنم پس نمیشه با مال شف طیبه مقایسه کنین من فقط ازش ایده گرفتم
دارچینم نزدم هههه یادم رفت
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
هانیه شما که کارت درسته


من چقدر از کیک تولد داداشت خوشم اومد


البته کیک 18 ماهگی هم عالی خوجل شده بود
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
آفرین به مامانای هنرمند تو این مدتی که من نبودم تاپیکو ترکوندین!!! آفـــــریـــــن
منم توی ماه رمضون یه بار حلوا درست کردم و یه بار هم شله زرد خیـــــــــلی به خودم سختی دادم هههههه (البته یه بار هم حلیم درست کردم ولی عکس نگرفتم)

آپلود سنتر عکس رایگان

آپلود سنتر عکس رایگان
ممنون هانیه جون

پنجشنبه گذشته تو شیراز زلزله اومد ولی خوشبختانه بخیر گذشت
3/8 ریشتر بوده . ولی من خیلی ترسیدم داشتم میمردم. خونه کاملا لرزید

به هر حال ممنون که یادم بودی بوووووووووووووس
اینم شام دیشب ما

خوراک مرغ و پوره سیب زمینی


سیب زمینی - سینه مرغ - پیازداغ - فلفل دلمه - قارچ - پنیرفتا - پنیر پیتزا - کره


سینه مرغ رو آبپز کردم بعد ریشه کردم و با پیازداغ و قارچ سرخ شده و فلفل دلمه و پنیر فتا تفت دادم.

سیب زمینی رو هم آبپز کردم و با کره و آب مرغ پوره کردم


کف ظرف رو چرب کرده و نصف پوره رو داخل اون باز کردم بعد کمی پنیر پیتزا و بعد مایه مرغ رو روی اون پهن کردم و بعد دوباره کمی پنیر پیتزا و بعد بقیه پوره رو ریختم و کاملا صاف کردم
در آخر یه لایه پنیر پیتزا که کاملا سطح مواد رو بپوشونه روی اون ریختم و گذاشتم توی فر
و نتیجه اش این شد :


آپلود سنتر عکس رایگان

آپلود سنتر عکس رایگان

من یه عالمه عکس تو دوربین دارم اما وقت نکردم بیارم.

مرضیه اون گرانولای شف طیبه رو منم درست کردم عالیییی شد. خودم عاشقش شدم! همشو تو شیر خوردم. البته برای آروین درست کرده بودم اما جویدن احتیاج داشت و به درد آروین نمی خورد.

برمیگردم!
با عکس!
من همینم که میبینی!
مرضیه جون من شله زرد و روی تجربه 30 ساله ای که مامانم نذری میپزه بدست آوردم و از هیچ رفرنس دیگه ای استفاده نمی کنم. چون شله زردای مامانم عالی میشه

مواد لازم: برنج . شکر . زعفران . گلاب . هل . آب . کمی کره . خلال بادام و پسته و دارچین

برنج رو باید خیس کنی.

شکر رو هم با مقداری آب بجوشونی و به صورت شیره در بیاد (مقدار شکر تقریبا 2 برابر برنجه) البته شیره رو باید کم کم اضافه کنی و بچشی

زعفرون سائیده شده رو هم خیس کنی

هل رو هم دم کنی


برنج رو میذاری روی حرارت تا حسابی وا بره. هر چی برنج وا میره غلیظ تر میشه کم کم بهش آبجوش اضافه کن. سعی کن حتما آبجوش بریزی تا از جوش نیفته. اینکه میگم وا بره یعنی کاملا صاف بشه و اصلا دون نباشه. توی این مدت هم زعفران حل شده رو کم کم اضافه میکنی تا برنج خوب رنگ بگیره. کره رو هم میریزم تا برنج ته نگیره و باید مرتب هم بزنی

برای اضافه کردن شیره باید برنج حسابی له شده باشه (اصلا عجله نکن که شیره رو بریزی چون وقتی که شیره رو به برنج اضافه کنی دیگه برنج وا نمیره) آب برنج خیلی کم باشه چون وقتیکه شیره رو میریزم ممکنه شل بشه

پس وقتی که برنج حسابی وا رفته و غلیظ شده و رنگش هم زرد خوشرنگ شد شیره رو اضافه میکنیم تا بجوشه گلاب و هل دم کشیده رو هم اضافه می کنیم بعد به اون غلظت مورد نظر که رسید خلال بادوم (ترجیحا خلال بادوم خانگی) رو اضافه میکنیم و برای چند دقیقه با حرارت خیــــــلی کم، دم میذاریم


حالا شله زرد خوشرنگ و خوش عطر ما آمادس که با دارچین و خلال پسته و بادوم تزئین میکنیم




ببخشید که اینقدر طولانی شد آخه مامان من برای درست کردن شله زرد خیلی وسواس داره و من میخواستم با نکات و جزئیاتی که مامانم رعایت میکنه بگم

امیدوارم که مفید باشه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز