2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



خمیر بربری هم واسه پیتزا خوبه. البته پف میکنه.
ماری این خمیر آماده ها همینن. خشکن همیشه.

به نظر من تو پنیرا کاله بهتر از بقیه است. البته تعریف مطهر یا مطهری رو منم شنیدم ولی استفاده نکردم.
یااااا اینکه خودت پنیر گودا و موتزارلا بگیری درجه 1، رنده کنی قاطی کنی بریزی رو پیتزا. خیلی خوب میشه.

من برای پیتزا اول خود فرو روشن میکنم، بعد اگه پنیرش طلایی نشد یه دو سه دقه گریل روشن میکنم.

هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
سلاممممممممممممممم

خوشحالم که پیتزا رو درست کردین و خوب بود من که عاشقه پیتزا ماهیتابه ای شدم تنها دلیلش هم خمیرشه

ماری اصلا خمیرش سخت نیست 2 3 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره آرد و ماست و تخم مرغ و ......قاطی میکنی و میریزی تو ماهیتابه فقط یکمی چسبنده است من میریزم تو ماهیتابه بعد با دستم آروم پخشش میکنم بعدش که دارم سوسیس رو میریزم بادستم باز فشار میدهم کاملا روی سطحش منظم پخش میشه

اگه مثه ما دوست دارین خمیرش یکمی خشک بشه 15 مین با در و نیم ساعت بی در بپزه اگه دوست دارین نرم بشه که واسه رایان این کار رو میکنم 20 مین با در 15 تا 20 مین هم بی در
زهرا جون کجای آریا شهر؟میشه آدرس دقیق بدی؟
خمیری که خودت درست میکنی یعنی فقط با هم قاطی میکنی؟چون چسبنده هست دیگه ورز نمیدی؟برای 2 نفر چقدر باید مواد استفاده کنم؟......مرسی
 BabyFetus Ticker
سلام. سعیده خیلی خوشگل شده کیکت. آفریننننننن.

بچه ها من یه فهرست از غذاها و شیرینی های موجود در تاپیک تو صفحه ی اول پست اول گذاشتم که دسترسی راحت تر باشه. اسم نویسنده هم جلوش گذاشتم. بعضیا که ننوشتم متأسفانه دستور غذا نبوده، اگه دستورشم بذارین خیلی خوبه که بره تو فهرست.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
سارا من ماکارونیه آشیانه ای خریدم به توصیه ی دوستم که گفت لقمه ای در میاد عین عکسی که تو از ماکارونی پختت گذوشتی
ولی برا من آبکش که کردم همه اش از هم باز شد
البته پشت بسته اشم نوشته بود باز میشه

برا شما چرا باز نشد؟؟؟؟؟

منم عین فتو چینی درستش کردم


گسی دیگه تجربه ای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟




لیلا جون من برا پیتزا مواد پختنی و از قبل می پزم و فقط گریل(شعله بالای) فرمو روشن می کنم اینطوری نون تستام نه خشک می شه نه میسوزه
پالبته چون رو نون تستات مواد پیتزاس خشک نمیشه اگرم شعله زیر فرو روشن کنی ولی نونات زود میسوزه
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
مرضیه

منم وقتی آبکشی می کنم یه مقدار باز میشه نمی دونم تو چطوری آبکش کردی من هر لقمه رو با یه ملاقه بزرگ از تو

دیگ بر می دارم و تو آبکش می ذارم یعنی همین جوری چپه نمی کنم تو آبکش

مرضیهههههههههه شیرییییییییییین

نمی دونم یکی از شما دو نفر یه دفعه گفت همیشه تو مهمونی هاش کیک مرغ درست می کنه

من دستور های مختلفی دارم ولی خواستم شما که تجربه بیشتری دارین بهم بگین چطوری درست کنم

آخر مهر دوره فامیلی (فامیل شوهر) دارم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792