2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییییی چه غذاهایی به به

چه سفره ی افطاری!
در مورد ظرف ماری جان خودتو اذیت نکن
بهترین راه ظرفای مامانه !!

ما یه مهمونی 30 نفره داریم که خوب من اصلا جای این همه ظرف و ظروف رو ندارم !
بنابراین از مامانم میگیرم !

سارا جان کیکت عالیه !

یه سوال !
من گاهی کیکام به قالب می چسبه حتی قالب تفلون !!
می خوام بدونم اگه کاغذ روغنی بزارم کیک راحت در میاد ؟؟
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
رها جان ظرفهای مامان به درد من نمیخوره چون ما آسانسور نداریم و کل پله هارو باید باید با پای محترم گز کنیم! حالا فکر کن اینهمه جابجایی ظرف چه بدبختی میتونه باشه.


زهرا جان
شارلوت رو من از مامی سایت درست کردم.
از اینجا :
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=527&sid=860ebf21f03f05c8fbbf4eae5817fe25
کلیییییییییییییی مدلهای مختلف و تجربه های مختلف توشه. 3-4 صفحه بخونی دستت میاد.
من همینم که میبینی!
از این کیک رولتی ها ریختم. مارکش یادم نیست همه مغازه ها دارن. درنا هم داره.
من یه ردیف بستنی وانیلی ریختم بعد روش موز و گردو رختم گذاشتم فریزر سفت شد بعد در آوردم بستی شکلاتی ریختم.
می خواستم برشش دو رنگ بشه.
باید بزاری بستنی یک کم آب بشه بعد بریزی که یه وقت وسطش خالی نمونه.

کلا خیلی راحته.
کف قالب هم کیسه فریزر یا سلفون بنداز که برای در آوردنش مشکل نداشته باشه.
میشه از 3-4 روز قبل هم درستش کرد و گذاشت تو فریزر فقط باید خوب روش پوشیده بشه که بو فریزر نگیره.
من همینم که میبینی!
مرسی عزیزم بووووووووووووووووووس

راستی دیشب شوکو بیس هم درست کردم من 4 ق پودر قند ریختم زیاد شیرین نشد که به نظرم خوبه

فقط اگه 2 3 ساعت قبل روی میز بزارم شکلاتش نرم میشه ؟ منظورم اینه که باید موقع خوردن بیارم یا میشه زودتر بیارم ؟

سلام.
منم شوکو بیس درست کردم. خیلی خوشمزه شده بود. ولی به نظرم برای فصل زمستون مناسب تره. یا حداقل تو ماه رمضون نباشه بهتره.

من با نصف موار درست کردم. ولی به نظرم کره اش میتونه کمتر باشه. و بیسکوییتش بیشتر. البته کاملا سلیقه ایه. من دوست دارم بیسکوییتش بیشتر از شکلاتش باشه.
شوکوبیس چون کره داره اگه زودتر بیاریش از یخچال بیرون شل میشه.
در واقع همون کره است که باعث میشه سفت بشه و بشه بریدش وگرنه نه ژلاتین داره نه پخته میشه که خودشو بگیره.

من کره رو کم نکردم تا حالا چون واسه مهمونی بود ترسیدم نگیره. حالا باید کمش کنم ببینم چی میشه!
من همینم که میبینی!
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز