2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم دستور پنکیک

آرد سفید گندم 185 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر شکر 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر پاستوریزه 1 لیوان
کره ی پاستوریزه ذوب شده 1 قاشق غذاخوری
عسل یا مریا و یا خامه به مقدار لازم

روش تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و پودر شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید، مرکز آن را گود کرده، تخم مرغ ، شیر ،کره و نمک را به آن اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوط یکدستی به دست آید سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 15-10 دقیقه کنار بگذارید.
تابه ی نچسب کوچکی را با کمی کره چرب کنید و از مایه، به اندازه ی یک چهارم پیمانه داخل تابه بریزید و اجازه دهید پنکیک طلایی شود، یک طرف آن را برگردانید ، تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. این کار را تکرار کنید تا مایه ی پنکیک تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و یا مربا و کره سرو کنید.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
ماری جون من هم همون موقع که درست میکنم یکم خنک که شد بهش میدم هم میریزم تو کاسه میذارم تو یخچال سرد که شد شد قالبی در میاد مربع مربع کوچیک میبرم میذارم جلوش خودش بر میداره میخوره
تیراتمیسو یعنی خوشمزه تر از این دسر هم چیزی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

IMG4UP
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
بهار جان
از این برچسبها تو درست کردن تابلو مغازه ها استفاده میشه. جنسشون کاغذ براقه. مثل برچسب که روی دفتر کتاب میزنن اما کلفت تر.

اگر با احتیاط از روی دیوار کنده بشه یا اول با سشوار گرم بشه رنگ دیوار کنده نمیشه. اما همونطور که یه قاب رو بعد از مدتی از رو دیوار برمیداری جاش میمونه این هم جاش میمونه.
اما با شستشو هیچ تغییری نمیکنه و کنده نمیشه.
من همینم که میبینی!
مرضیه با لیدی فینگر که خئدت درست کرده بودی درست کردی یا لیدی آماده؟
مزه اش با هم فرق داشت؟؟

تیرامیسو واقعاااااااااا خوشمزه است.
راستی این پودرهای آماده تیرامیسو دکتر اوتکر اصلا خوب نیست.

مرضیه اون پایینی همون چیزکیک با ورمیشل پاکستانیه (حل الشع...)؟؟ خوشمزه شده بود.
من همینم که میبینی!
مریم جون با لیدی فینگر دست ساز درست کردم خیلی خیلی خوشمزه شده بود

آره پایینیه هم چیز کیم با ورمیشله من دراوردیه ههههه گفتم که من امکان نداره هیپ رسپی و دقیق بهش عمل کنم

مزه ی پنیر خامه ایی با شیر عسل یه مزه ی جدید و خوشمزه بود
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
با اجازه مدیر محترم تاپیک از علاقمندان به هنر عکس و عکاسی دعوت می شود که چه با عکس و چه با رای در مسابقه این هفته تاپیک ما شرکت کنند.پیشاپیش از حضور سبز شما سپاسگذاریم....
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=229152&PageNumber=3

پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است.
2810