2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
ماکارونی آشیانه ای باسس قارچ

IMG4UP

مواد سس:

قارچ
پیاز
پنیر پیتزا
آبلیمو
نمک و فلفل و زردچوبه
شیر یا خامه

اماده سازی:

1. پیاز و رنده می کنیم و موقع تفت دادن کمی زردچوبه میزنیم.

2. قارچ ها رو ریز خورد می کنیم و با نمک و آبلیمو کمی سرخ م کنیم. با پیاز ها

3. پنیر پیتزا رو اضافه کرده و هم می زنیم تا پنیر باز بشه.

4. برای اینکه سس خیلی غلیظ نباشه مقداری شیر یا خامه اضافه میکنیم. مال من نه شیر داشت نه خامه

این سس داستان داره اونم اینکه همسر رفت ماکارونی آشیانه ای خرید (با هم البته) و گفت همین امشب برام درست

کن و از اونجاییکه دیر وقت بود و من گوشت چرخ کرده نداشتم این سس خود به خود درست شد.

دو پیازه سیب زمینی

IMG4UP

مواد:

سیب زمینی
پیاز
رب

آماده سازی:

1. سیب زمینی ها رو نگینی درشت خورد کرده و سرخ می کنیم.

2. پیاز و خلالی کرده و سرخ می کنیم.

3. پیاز و سیب زمینی رو قاطی کرده رب می زنیم و کمی هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن. همین

یک شام بسیار بسیار سریع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی
اینقدر این تاپیک خوشمزه است که منم تشویق شدم هتری از خودم در بکنم

اینم هنرنمایی من

پنکیک با مربای لیموترش
فکر می کتم صبحونه خیلی خوبی باشه برای نی نی های گل
آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا
آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا

اگر دوست داشتین دوباره میام دستورشو می نویسم.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
اینجا تاپیک تزیینات هم هست! اینو رییسش نوشته!

از اونجایی که عاشق جینگولک بازی هستم اینها رو واسه کنار در ورودی خونمون درست کردم. یک کم حوصله می خواد. کلا هم شد 1500 تومن!
IMG4UP

IMG4UP
من همینم که میبینی!
به به، به به، بَبَ به به
یعنی ترکوندین تاپیک رو.

سعیده اتفاقا میخواستم ازت بپرسم فلافلات چطور شد؟ که دیدم عکس گذاشتی. خیلی خوش آب و رنگه.
سارا غذاهای سبک میخورین. آفرین آفرین.

ماریییییییی خیلی خوشگله. آفرین. اونوقت همینو میخواستی آماده شو بخری میشد 20 تومن. یعنی به اقتصاد خانواده کمک میکنی در حد لالیگا.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
ماتار جون پنکیک عالی شده دستت درد نکنه. دستورشم بذاری که دیگه عالیه.

راستی ماری تو هم بگو چیکار کردی ما هم به اقتصاد خانوادمون یه کمکی کرده باشیم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
خیلی ساده است. من از اینا زیاد تو خونه زدم.
این برچسبها مرکز خ فردوسیه جنب کوچه برلن. متری نهایت 2000 تومن با عرض زیاد.

اینهارو میگیرید پشتش طرحتونو می کشید قیچی می کنید می چسبونید به دیوار! همین.
من همینم که میبینی!
طرز تهیه کاچی
آرد 1 لیوان
شکر 1 لیوان
آب 4 لیوان
کره 300 گرم
زعفران 1ق چ
هل و گلاب
آرد رو با کره تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه البته نه خیلی زیاد و هم میزنیم تا گلوله نشه
در یک طرف دیگه شکر را با آب قاطی میکنیم تا چند تا جوش بزنه بعد زعفران آسیاب شده رو اضافه میکنیم
شربت بدست اومدرو کم کم به آرد اضافه میکنیم وهم میزنیم و هل و در صورت تمایل گلاب را اضافه میکنیم و میگذاریم یکم دیکه بپزه فقط مراقب باشید ته نگیره اگر سفت بود آب اضافه کنید و شکرشم میتونید کم و زیاد کنید
و در آخر میتونید 4 مغز رو روش بریزید یا توش قاطی کنید
عصرونه خیلی خوبیه برای بچه ها آوینا که عاشقشه

2810