2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


سمانه جون
کیک شکلاتی یه فر استاندارد می خواد. کیک های سادم تقریبا خوب میشن پفشون قابل قبوله. اما کیک های شکلاتیم همیشه خوب نشده. ولی اگه بشه عالی میشه.
چند تا قلق داره. منم فرم استاندارد نیست اما چون تو برنامه ام خرید فر ندارم واسه همین دارم با قلق اون کنار میام.
اول اینکه درجه حرارتش نباید خیلی زیاد باشه. مثلا اگه رسپی گفته 180 درجه من 140 درجه میزارم.
د.م اینکه قبل از 30 دقیقه به هیچ عنوان در فرو باز نمیکنم.
چراغشو روشن می کنم وقتی دیدم دیگه کیک پفشو کامل کرده بازم صبر می کنم بعد چنگال میزنم توش.
بعد اینکه وقتی پخت از قالب در نمیارم. برعکسش می کنم رو پایه ای چیزی وقتی کامل کامل سرد شد از قالب در میارم.

رسپی ها همه مال شف طیبه است.



این عالییییییییییییی شد:

کاپ کیکی شکلاتی همش با همزن
کره 110 گرم شکر 2/1 لیوان وانیل 2/1 ق چ تخم مرغ 3 عدد شکلات تلخ 60 گرم شیر 4/1 لیوان آرد 1 لیوان بیکینگ پودر 4/1 1 ق چ پودر کاکائوی تلخ 3 ق غ
شکلاتمون باید کیفیت و طعمش عالی باشه مطابق دستوری که دیگه حتما به خوبی بلدید شکلات رو ذوب کنید.فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارینهایت قرار بدید.کره باید نرم ولی سرد باشه. کره و شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم. هر کدوم رو که اضافه کردیم باید حسابی همش بزنیم. خوب هم زدن تخم مرغ تاثیر بسیار زیادی روی کیفیت کیک داره باید یک کرم نرم و یکنواخت بدست بیاریم شکلات رو که تا الان دیگه سرد شده به مخلوط اضاضه میکنیم.و خوب هم میزنیم تا یکنواخت شه بعد شیر رو اضافه میکنیم تا الان دیگه مخلوطی که بدست اومده بافتش شباهت زیادی به موس داره
آرد و پودر کاکائو همیشه باید الک بشن و بعد با بیکینگ پودر ویسک شن حالا آرد رو به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم جالبه که باز هم فرم موس شکل خودش رو حفظ میکنه!و اگه قراره کاپ کیک درست کنیم توی هر لاینر یک اسکوپ از مخلوط میریزیم و میذاریمش توی فر. مدت زمان پخت 20 تا 25 دقیقه و یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد. از 20 دقیقه چکش کنید و بیشتر از 25 دقیقه هم نذارید بپزه. اصلا واسه کاپ کیک همون 20 دقیقه کافیه. واسه کیک زمانش متناسب با سایز قالب افزوده میشه... این کیک در کل نصف لیوان شکر داره که تقسیم میشه بین تقریبا 16 تا کاپ کیک (یا 14 تا) پس شکرش کمه.! پس ممکنه شما مجبور شید از شکلات با درصد پایین استفاده کنید


اینو خراب کردم اما مطمئنم از رسپی نیست از فر ام بود. دوباره امتحان می کنم.

کاپ کیک شکلاتی بدون شکلات همه ش با همزن
. این مدل کیک به نسبت سادگی و بی دردسر بودنش کیک خیلی خوبیه. مخصوصا واسه کیکهای تولد یا مهمونی خیلی مناسبه.
شکر 2 لیوان آرد 4/3 1 لیوان کاکائو 4/3 لیوان بیکینگ پودر 2/1 1 ق چ جوش شیرین 2/1 1 ق چ نمک 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد شیر 1 لیوان روغن مایع 2/1 لیوان وانیل 2 ق چ آب جوش 1 لیوان
فر رو روی درجه 350 فارنهایت 180 سانتیگراد قرار میدیم. هر جای کار که اسم فر رو بردم همون لحظه فر رو روشن میکنید. چون دمای فر همیشه توی شیرینی پزی حرف اول رو میزنه. 2 لیوان شکر واسه این کیک زیاد نیست. آرد و شکر و بیکینگ پودر و بیکینگ سودا و نمک و کاکائو رو الک میکنیم. و بعد همه رو با هم خوب ویسک میکنیم. تمامی مواد خشک باید به طور کامل با هم مخلوط شن. تخم مرغ و روغن و شیر و وانیل رو مخلوط میکنیم مخلوط مایع که حسابی هم زدیمش با همزن رو یکجا توی مخلوط خشک میریزیم.و با درجه متوسط همزن به مدت 2 دقیقه خوب هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شن. تا اینجای کار مخلوطمون یه کم سفته.حالا یک لیوان آب جوش رو مستقیما از مایکروفر در میاریم و توی مخلوط میریزیم.و هم میزنیم. دقت کنید روتون نپاشه. مخلوطی که بدست خواهد اومد حسابی روانه.برای سادگی کار بهتره مخلوط رو توی پارچ یا پیچر بریزیم که ریختنش توی لاینرها ساده تر شه.
لاینرها رو تا 3/2 پر میکنیم. و توی فر قرار میدیم به مدت 20 تا 25 دقیقه. یا هرموقع که تستر تمیز بیرون بیاد. به نظر من 20 دقیقه بهتره چون کاپ کیکها مویست خواهند بود. با این میزان 30 عدد کاپ کیک بدست خواهد اومد. معمولا کیک دو برابر پف میکنه و روش گنبدی میشه اما بعد که از فر بیرونش میاریم از پفش میخوابه و سطحش مسطح میشه. زمانی که قراره واسه کیک تولد مخلوط رو توی سه تا قالب بریزیم میشه 30 تا 35 دقیقه . برای یک قالب کیک بزرگ 35 تا 40 دقیقه. برای قالب حلقه ای 50 تا 55 دقیقه.بهتره این کیک ؛ فراست شده سرو شه که اون ته مزه تلخش از بین پیشنهاد خودم استفاده از: موس شکلاتی یا کریم چیز فراستینگ یا باوارین کریم یا باترکریم هستش. و البته این کیک بیس (بسیار ساده و) مناسبی برای بلک فارست هم خواهد بود واسه کیک چوبی هم خوب جواب میده..




اینم خودش عالیییی شد اما من طعم کیک بدون تخم مرغو دوست ندارم. اما پفش حرف نداشت. ضمن اینکه چون همزن نمی خواد بدرد مواقعی می خوره که بچه خوابه!!!

آرد سه لیوان شکر 2 لیوان پودر کاکائو نصف لیوان جوش شیرین 2 ق چ نمک 1 ق چ آب گرم 2 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان سرکه سفید 2 ق غ نسکافه 1 ق غ وانیل 1 ق چ
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار میدیم .آرد و شکر و کاکائو و جوش شیرین و نمک رو توی ظرف بزرگی میریزیم ویسک میکنیم و یا الک
آب و روغن و سرکه و نسکافه و وانیل رو مخلوط میکنیم مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم فقط به اندازه ای که مخلوط شه هم میزنیم. چون جوش شیرین با سرکه سریع عمل میکنه به محض اینکه مایع رو توی مخلوط آرد میریزید شروع میکنه به تولید حباب؛ پس زیاد هم زدنش باعث میشه حباب ها از بین برن و کیک خوب پف نکنه. خیلی خیلی کم هم بزنید با ویسک. به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید باید از قبل قالبها رو کاغذ انداخته و چرب کرده باشید که سریع مایه رو به قالب منتقل کنید. من کیک رو بین سه قالب تقسیم کردم. (دوتا 18 سانتی و یک 15 سانتی) زمان پخت 35 تا 40 دقیقه نیم ساعت که شد چکش کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد از فر خارجش کنید
من همینم که میبینی!
ممنونم ماری جون بابت وقتی که برام گذاشتی بوووووسسسسسسسسسسسسسسسس.

من دیروز برای تولد همسری همون کیک آمریکایی خودم رو درستیدم ولی توش پودر کاکاییو اضافه کردم خیلی بهتر از کیک شکلاتی اون هفتم شد .

گرچه وقتی عکسهای شماها رو میبینم از بی سلیقگی خودم خیلییییییییییییییییییی خجالت میکشم ولی الان عکسشو میذارم.

بازم ممنونم

آپلود سنتر عکس رایگان
راستی شما کیک می درستید از این پودر های آماده میگیرید یا خودت همه مواد رو تهیه می کنید؟

البته موادی که نداره. فکر می کنم همون ارد و شکر و وانیل و بکینگ پودر باشه

اگه آرد ساده میگیرید بگید از کجا تهیه می کنید؟از کدوم نونوایی یا همونا که همه جا دارن؟
من خودم درست میکنم. آرد ساده شیرینی پزی سوپری ها دارن. آرد نول یا آرد چهارصفر هم میگن.
اصلا بگو آرد کیک میخوام.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز