2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
مهرشین جان یه زحمت برات دارم:
میشه لطفا طرز تهیه ی پائیای اسپانیا... فریتاتا..لوبیا پلو( با این ته دیگ خوشگلش).. رو بگی؟ و اینکه لایه ی زیری ژله رو ساده و روشو با بستنی درست کردی؟ برای شکلش جام هاتو کج کرده بودی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه می فهمم وقتی عکس غذارو میذاریم ولی لینکشو نمیزاریم دیگران چجوری بال بال میزنن!!

الان من به شدت محتاج دستور پنکیک و فریتاتا و پائیای اسپانیا هستم.
فقط لینکشو بزاری کافیه شیرین جان! دستت طلا
من همینم که میبینی!
مهربان جان همش از اینترنته. اون عکسه هم آیشواریا رایه. :)

مامان ساینا جان توی دستورش همه رو نوشتم.

آهااااا ماری حالا بدو برو دستور غذاهای خوشگلی که گذاشتی رو بذار ببینم.

چیزکیکم نوع یخچالیه یعنی فر لازم نداره. راستشو بگم خودم زیاد خوشم نیومد. کلا من خیلی اهل شیرینی نیستم. به نظرم خیلی خیلی سنگینه.
دستپختم رو نمیشه از رو عکس تشخیص داد حالا شاید همینا رو میخوردی میگفتی اوووووووق :))

سمیه جون پلو یونانی کدومه؟ نمی شناسم. ولی اینم همون استانبولی خودمونه دیگه.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
سلام

یادتونه بچه که بودیم شروع تابستون نوید تجربه های گرم و شیرین بچه گانه بود. بازی با همسن ها .. عصرهای قایم باشک و بالا بلندی... گوجه سبز و آلبالو... شنا و آب تنی...

شروع تابستان ارزش جشن گرفتن رو داره.. بیایید امسال همراه بچه ها مون دوباره بچه بشیم.

باشگاه کودک تماشا باهدف ایجاد لحظاتی شاد و خاطره انگیز برای کودکان شروع تابستان را در تاریخ پنجشنبه اول تیر ماه جشن میگیرد.

(ظرفیت محدود)
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
۲۲۳۷۴۸۵۷
شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان طاهرخانی پلاک ۶۱ باشگاه کودک تماشا
گوشت و بامجان
آپلود فایل و عکس
من اصولا بیشتر غذاهام من درآوردیه اینم نمی دونم دستور اصلیش چیه من که گوشت رو پختم بعد بادمجونم تفتش دادم بعد با پیاز داغ و رب و فلفل دلمه ای و فلفل و زرد چوبه و البته سس گلوریا که تو همه غذاها ازش استفاده می کنم سس درست کردم و بادمجون رو توش پختم همین
2810