2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
پیتزای سبزیجات با نون تست
آپلود فایل و عکس
اینم یه غذای من در آورده و ساده و خوشمزه دیگه
من یه دونه پیاز رو خرد کردم و تفتش دادم بعد هویج و کدو و کرفس و فلفل دلمه ای و قارچ رو نگینی خرد کردم و به پیاز اضافه کردم فکر کنم نخود فرنگی هم ریختم یه کمی تفتش دادم و بعد رب و نمک و فلفل و گلوریا و آویشن و تو یه مقدار آب حل کردم ریختم رو مواد و گذاشتم بپزه و آبش رو بکشه
بعد سینی فر رو چرب کردم نون تست ها رو چیدم تو سینی لبه های نون تستا رو خیلی کم کره مالیدم بعد از این سس ریختم روش و بعد روشون پنیر ریختم و گذاشتم تو فر فقط تا وقتی که پنیر ذوب بشه و طلایی بشه خیلی زود آماده شد و خیلی هم خوشمزه شده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینم واقعا که آفرین! من به تو افتخار میکنم

من همیشه میدونستم که تو جزو کدبانوهای کلوپ هستی. تو همه زمینه ها ( خوش بحال شوشو جونت)


من وقتی این عکسا رو میبینم دچار افسردگی میشم. چون بلد نیستم از اینا درست کنم یعنی تنبلیم میشه درست کنم، حوصلشو ندارم، خیلی سخته، اصلا ولش کن نمیخوام. همینکه میام اینجا عکساشو می بینم مثل اینه که خودم درست کردم و خوردم هههههههه
سمبوسه که میدونم همه خیلی خوب بلد هستند
اما نکته این سمبوسه خمیرش هست که خیلی خوب بود و من برای اولین بار از ایران خریدم
اخه مامان از مکه خمیر سمبوسه بصورت بسته بندی و خیلی عالی اورده بود ومن هر چی اینجا گشتم نبود البته کشورهای عربی همشون دارن تو فروشگاهها شون
تا اینکه در هایپر استار دیدم و خریدم البته مال اینجا هر ورقش یک مستطیل که برای دوتا سمبوسه استفاده میشه ولی اون خارجی هاش یک مستطیله که برای یک سمبوسه استفاده میشه
آپلود سنتر عکس رایگان
آره اینا خمیر یوفکاست که خیلی غذاهای متنوعی میشه باهاش درست کرد

البته من که تا حالا این کار رو نکردم یعنی به گروه خونیم نمی خوره ولی توی تلویزیون ترکیه خیلی دیدم که باهاش غذاهای خوشمزه ای درست میکنن
به به ه ه ه ه!
وای من الان گرسنمه...

من یه بار خمیر پیراشکی گرفتم نمیدونم مارکش هانیکوئه چیه، اصلا خوشم نیومد. سرخش کردم روش زبر بود خوشرنگ نشد اصلا. ولی این خمیر سمبوسه هه خیلی خوش آب و رنگ شده. باید امتحان کنم.

یه بسته خمیر یوفکا-فیلو هم دارم، از اینایی که با سی دی آموزشیه، برای درست کردن بورک. خیلی وقته میخوام بدرستم هنوز همت نکردم. وقت گیره. خیلی نازکه. جرأت ندارم سمبوسه باهاش درست کنم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
مهربان جون منم همش از اینترنت و مامی سایت و ... دستورامو میگیرم. تزیین خاصی هم که نداره. دوست داشتم برم کلاس آشپزی و سفره آرایی ولی وقتشو ندارم.

حوری جووووون شکسته بندی نکن بابا. تو که یه ژله گذاشتی همه تو کف موندن. حالا کم کم رو میکنی.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
امروز دیزی داریم. این عکسم قدیمیه.
دیزی امروز امیدوارم خوب در بیاد چون وسط کار یادم افتاد گوشت نریختم توش!! هههه

IMG4UP
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز