2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
بغچه ژامبون

IMG4UP

IMG4UP

مواد لازم:

1. ژامبون
2. پنیر خانه ای
3. جعفری
4. قارچ
5. سس مایونز
6. فلفل و نمک

قارچ ها را خام رنده کنید سپس پنیر خامه ای و جعفری های خرد شده را به همراه نمک و فلفل و کمی سس اضافه

نمایید. مواد را مخلوط کرده و لای ژامبون بگذارید. تزئیناتش با خودتون . من همینا رو خونه داشتم

نکته: سریع و خوشمزه. یک ایده واسه خوردن ژامبون
سارا جون
با فیلینگش موافقم ولی با کراستش نه.
اصولا ترکیب قارچ با پنیرخامه ای خیلی خوب میشه. شخصا ترجیح میدم کراستش نون تست باشه.

فکر کنم این ایمیل 100 تا گربه پوست کنده برات نیومده!


من همینم که میبینی!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رسپی نایجلاست اسمش هم ترافل تنها نیست با فرنی شکولاته:
کیک شوکلاتی
مربای گیلاس
کمپوت گیلاس با ابش
فرنی شکولات
من به جای گیلاس و ابش از توت فرنگی و سس توت فرنگی اماده استفاده کردم.
وای وای وای چه کردین!
خوش به حال همسران گرام شما که این دستپخت ها رو میل میکنند.
دست و پنجتون طلا.

حوری خیلی عااااالیه ژله ات. خیلی شیک و خوشگل.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
پنکیک صبحانه با سس شکلات و مربای آلبالو

IMG4UP

من واقعا یادم نمیاد دستور تهیه پنکیکم چی بود، اون موقع عکس و دستور رو توی یه سایتی میذاشتم که امروز رفتم بردارم دیدم خیلیاش اصلا غیب شده.هر چی بود بافت و طعم پنکیک عاااالی شده بود خودم کیف کردم. خلاصه به احتمال بسیار قوی دستورش این بوده:

آرد: 5/1 پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق
1- آرد، بکینگ پودر،نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط با فنجان شیشه ای بزرگ، ترکیبات خشک را هم بزنید.

2- شیر،‌روغن و تخم مرغ را مخلوط کنید.
در یک کاسه جدگانه، اجزای مرطوب را با هم مخلوط کنید ( شیر، تخم مرغ،‌روغن گیاهی) تا این که تخم مرغ کاملا مخلوط شود.

3- عناصر خشک و مخلوط را با هم مخلوط کنید.
ترکیبات مرطوب را به کاسه ای که در آن ترکیبات خشک بودند اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که ذرات پوری دیده نباشند هم بزنید.
محرمانه: خمیرتان را در یک ظرف در بسته مدت کمی نگه دارید تا پنکیک خودش را بگیرد.

4- ماهی تابه خود را گرم کنید.
اجاق خود را با شعله متوسط روشن کنید و یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله قرار دهید.
محرمانه: درجه حرارت را آزمایش کنید،‌چند قطره کم آب روی ماهی تابه بپاچید، زمانی به اندازه کافی داغ شده که این قطره بجوشد و تبخیر شود.

5- روغن به ماهی تابه اضافه کنید.
دستمال کاغذی را با روغن گیاهی چرب و مرطوب کنید و آن را به آهستگی در کف ماهی تابه بکشید. این باعث می شود تا پنکیک ها به شکل استیک بماند.

6- خمیر را در ماهی تابه بریزید.
برای هر پنیک با ملایمت ، 3/1 یا 2/1 فنجان از خمیر را در آن بریزید. از ملاقه یا فنجان استفاده کنید. از یک قاشق برای پهن کردن خمیر در یک دایره استفاده کنید.
محرمانه: قطعه هایی شبیه به موز یا هلو به خمیر دایره ای شکل پنکیک اضافه کنید.

7- پنکیک ها را زمانی که حباب زدند برگردانید.
به یک باره وسط پنکیک ها شروع به حباب زدن و ترکیدن می کند، آن زمان است باید کفگیر را در زیر پنکیک ها قرار داده و به سرعت آن ها را برگردانید.
محرمانه: اگر شما پنکیک ها را برای جمعیت زیاد درست می کنید،‌ بعد از سرخ شدن آن ها را در فرقه های فلزی توری قرار دهید تا زمانی که آن ها را برای مهمانان می آورید خمیر و خیس نشده باشد.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
فلافـــــــــــــــل

IMG4UP

برای تهیه فلافل به نخود خام و پیاز و نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز احتیاج داریم.
هر 4 پیمانه نخود 1پیاز متوسط می خواد.
نخود خام رو از شب قبل خیس می کنیم.2 بار چرخش می کنیم. پیاز رو هم باید چرخ کنیم ولی بهتره که جدا چرخ کنیم که آب پیاز رو بگیریم که فلافل موقع سرخ کردن وا نره.
پیاز چرخ شده رو که دست نخود چرخ شده دادیم نمک و فلفل رو می زنیم ؛زرد چوبه هم به اندازه ی یک هشتم قاشق چایخوری به موادمون می زنیم و خوب مخلوط می کنیم.
برای تهیه ی فلافل بهتره که از قالب فلافل استفاده کنی.روغن رو میذاریم داغ شه.اندازه ی روغن بهتره حدی باشه که فلافل توش غوطه ور باشه.
اگه از قالب فلافل استفاده می کنی قبل این که مواد رو بریزی کمی کف قالب رو چرب کن.اگه هم از قالب استفاده نمی کنی می تونی از قاشق استفاده کنی.
روغن هم باید داغ داغ باشه بعد فلافل ها رو بندازی توش.
فلافل ها رو در حدی سرخ می کنیم که طلایی رنگ بشه.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
پائیای اسپانیا که هنوز پخته نشده از تو قابلمه عکس گرفتم
پائیا ی غذای مشهور مردم اسپانیاست ( Paella ) این روش ایرانی شده ی اونه که من دستور دوست خوبم رو اینجا کپی میکنم.

قبل از پخت
IMG4UP

بعد از پخت
IMG4UP

اول داخل قابلمه تفلون پیاز درشت خورد شده رو میریزیم و کمی تفت می دیم ...بعد مرغ رو اضافه میکنیم تا با پیاز ها تفت بخوره و نمک هم میزنیم....بعد که مرغ مقداری سرخ شد, رب و ادویه رو اضافه میکنیم و یکی دو لیوان آب میریزیم تا مرغ ها پخته بشن....هویج خرد شده و فلفل دلمه رو هم بهش اضافه میکنیم....
در ظرف دیگری نخود فرنگی رو کمی میپزیم.
برنج رو در آب در حال جوش میریزیم تا کمی جوش بخوره...( موقع آبکشی مغز برنج هنوز سفت باشه )
و آبکش میکنیم....
در لحظات آخر پخت مرغ , به اوون زعفران و آب لیموی تازه اضافه میکنیم بعد مرغ ها و هویج ها رو از قابلمه خارج میکنیم و آب مرغ رو صاف میکنیم و در یک ظرف برنج آبکشی رو خوب با آب مرغ و کمی روغن مخلوط میکنیم.

حالا ظرفی رو روی حرارت گذاشته کمی رو روغن میریزیم و برنجمون روش میریزیم و در آخر مرغ ها, هویج , نخود فرنگی و در صورت دلخواه برش هایی از پاپریکا رو میچینیم و اگر برنجتون خیلی آب داشت, 4-5 دقیقه درب آنرا باز میذاریم تا مقداری آبش در اثر حرارت کمی تبخیر بشه و بعد 30 دقیقه دم میکنیم....این غذا معمولا در همون قابلمه یا ماهیتابه سرو میشه و روش برش هایی از لیمو ترش میذارن....

نکته:برنج رو میتونین حالت کته ای هم درست کنین , فقط آبش رو کمتر بریزید و آب برنج که تموم شد, آب مرغ و بقیه مواد رو به ترتیب بالا اضافه کنین.(این مدلیش هم خوب میشه....)
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
فریتاتا که اسمش سخته ولی بسیار غذای ساده ایه.

IMG4UP

فریتاتا یه غذای تخم مرغیه مثل املت که میشه با انواع گوشت و سبزیجات و پنیر و حتی پاستا درستش کرد. اینی که من درست کردم فریتاتای سیب زمینی و فلفله.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته 4 عدد متوسط
فلفل دلمه ای 1 عدد ( در دستور اصلی فلفل دلمه قرمز استفاده شده که خوشگلتر میکنه غذا رو، من نداشتم سبز استفاده کردم )
سیر 1 حبه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1/4 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان 2 قاشق چایخوری ( من نداشتم گودا استفاده کردم )

سیب زمینی ها رو حلقه میکنیم، فلفل را به قطعات کوچیکی خرد میکنیم. کف یک تابه پهن مقداری کره ذوب میکنیم، سیب زمینی ها رو میچینیم تا پر شه، بین قطعات سیب زمینی فلفلها رو میذاریم. چند دقیقه میذاریم حرارت ببینه تا یک سمت سیب زمینی ها کمی طلایی بشه. سیب زمینی ها رو برمیگردونیم. سیر خرد شده رو روی مواد میریزیم ( من پودر سیر استفاده کردم ) و منتظر می مونیم تا طلایی بشن.
در یک ظرف تخم مرغها و شیر و نمک رو هم میزنیم تا یکدست بشه. این محلول ( مخلوط ؟ ) رو روی سیب زمینی و فلفل ها میریزیم. در تابه رو میذاریم اجازه میدیم با حرارت ملایم حدود 5-6 دقیقه ( یا هر چقدر که دوست دارین تخم مرغها بسته بشه ) بپزه.
تابه اگه تفلون نچسب خوبی باشه کافیه توی ظرف سرو کجش کنید همینطوری تالاپ البته آروم میفته تو ظرف.
پنیر پارمزان روش بپاشید.
به همین سادگی.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
چیزکیک آلبالو پر از کالری رژیم داراش بفرمایید

IMG4UP

اینم باز هر چی گشتم دستورمو پیدا نکردم. البته مثل همه ی چیزکیکهاست اینم.
یادمه به خاطر این چیزکیک بود که با شف طیبه آشنا شدم. به وبلاگش رسیدم و همینجوری ماتم برد.

دستور تضمینی میخواید رسپی خود شف رو ببینید:
http://www.cheftayebeh.ir/2010/04/blog-post_15.html
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
ته چین لوبیا پلو

IMG4UP

خوب این ساده است دیگه. همون مواد لوبیا پلو رو درست میکنید. برنج رو هم آبکش میکنید. یه مقدارشو با زعفرون و ماست و تخم مرغ قاطی میکنید و کف قابلمتون میگذارید و فشار میدید. من قبلش سیب زمینی رو قالب زدم و گذاشتم که خوب نشد. انتظار داشتم برشته بشه.
بعدم دیگه لایه لایه برنج و مایه گوشتی رو میریزید.
من تو قالب پلوپز درست کردم و از فر استفاده کردم. روش هم فویل آلومینیوم کشیدم و سوراخ کردم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
ژله بستنی

IMG4UP

یک بسته ژله آلبالو رو نصف کرده، هر کدام را در یک ظرف میریزیم ( چه کتابی شد )
یکی را با به روش معمول درست کرده البته چون نصف است پس با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا شفاف شود، سپس نصف لیوان آب سرد اضافه و هم میزنیم. در جام ریخته و جامها را کج در یخچال قرار میدهیم!
منتظر می مانیم تا بسته شود.
قسمت دوم ژله را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا شفاف شود، سپس نصف لیوان بستنی وانیلی تقریبا آب شده را اضافه و هم میزنیم و روی ژله های کج میریزیم و این بار جام ها رو ایستاده داخل یخچال میگذاریم تا ببندد.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز