2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
زهره جان خمیر شدن وسط کیک دلایل مختلفی داره،ممکنه بعد از ریختن آرد زیاد هم بزنی،یا مواد خوب باهم مخلوط نشده باشه،یا درجه حرارت فرت تنظیم نباشه،یا اینکه حین پخت زود در فرو وا کنی،یا آردو حوب الک نکرده باشی.....هر کدوم اینا ممکنه باعث خمیر شدن کیک بشه
مرسی دریا جون
واقعا هنرمند هستی
شاید مشکل فر باشه چون اول حرارتش زیاد بعد چند ثانیه کم میشه امکان داره؟؟؟؟؟؟؟ یا همه فرها اینطور هستند
“أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوء” خدایا خواستار شفای تمام مریضها هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب خواستم تو کیک پز برقی درست کنم اول گذاشتمش گرم بشه بعد چند ثانیه شیشه کیک پز شکست
“أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوء” خدایا خواستار شفای تمام مریضها هستم
لطف داری عزیزم،احتمالا واسه فره،من معمولا وقتی می خوام شروع به درست کردن مواد کیک کنم فر رو روشن می کنم که گرم بشه و وقتی مواد رو داخل فر گذاشتم تا نیم ساعت اول درجه فر رو کم نمیکنم فقط بعضی وقتا یه ربع بیست دقیقه آخر یکمی درجه فر رو پایین می آرم،چرا شکست؟؟عجیبه
2805
ساناز جوووووون چه هنرمندی هستی تووووووووو. خیلی خوشگلن همشون. آدم دلش میخواد با سر بره تو مانیتور. ووویی.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
بله سمیه جون این خمیر درست شبیه خمیر نون گاتاست.
شیر 80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)
شکر 150 گرم
کره 50 گرم
تخم مرغ 4 عدد
مایه خمیر 30 گرم
آرد 750 گرم
شیر، شکر، کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کردم.
مایه خمیر و آردو هم با هم مخلوط و به مواد اضافه کردم و خوب ورز دادم تا به دست نچسبید.
اگر خمیر شل بود، آرد و اگر سفت بود، شیر اضافه می کنیم. مال من کمی سفت شد شیر اضافه کردم.
به خمیر، تقریباً یه ساعت استراحت دادم و بعد با وردنه صاف کردم. به نظرم قطر دو تا سه میلی متری درعین حالی که پف کردن بیسکوئیتی شدن... خلاصه قالب زدم و یه ده دیقه دیگه هم استراحت دادم کف سینی فر چرب شده گذاشتم. درجه فر: 180 درجه و مدت پخت 30 دقیقه. من هر ده دیقه چک کردم هرکدوم که مغز پخت شده بودنو ورداشتم.
با شکولات صبحانه خیلی خوشمزه میشن. امیدوارم پارسا جونم دوس داشته باشه..
این غذاها قبل از به دنیا اومدن آروینه!
غذای الانمون تزییناتش در حد همون قابلمه و ماهیتابه است و لاغیر!
به امید روزی که 5 دقیقه اوقات فراغت هم داشته باشیم:
بشقاب سبزیجات
IMG4UP
پاستا با سس بشامل و قارچ
border="0" alt="IMG4UP" />
کباب چوبی و مخلفات(واسه دراز شدن دست و پای غذا!!)
IMG4UP
ماهی متلاشی شده.
IMG4UP
عدس پلو
IMG4UP
چیکن وجتبل!(من درآوردیه)
IMG4UP
بازم ماهی
IMG4UP
استیک و مخلفات
IMG4UP
پیراشکی گوشت