2777
2789
عنوان

رفتار با خانواده شوهر؟

1082 بازدید | 38 پست
سلام خانواده شوهرم آدمهای خیلی بدی نیستن ولی خیلی از شوهرم انتظار دارن با اینکه من دو تا برادر شوهر هم دارم همه کارهای مادر شوهرم رو همسرم انجام میدهخرید دکتر و .... الان من باردارم مادر شوهرم تو این سه ماه یک دفعه هم دست همسرم یک ظرف غذا برای من نفرستاده در صورتی که بهش گفته بودم نمی تونم آشپزی کنم و اصلا حالم خوب نیست و می دونم برای جاری های دیگم کرده ازشون دلخورم فردا خونه جاریم می بینم چطوری باهاش برخورد کنم
انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتونو دذ حد اونا پایین نیارین! مهر و محبت روگدایی نکنید از خدا بخوایید همیشه سالم و سلامت باشین.و نیاز به لطف هیچ کسی نداشته باشید!به این چیزا فکر نکنید!
چرا نگران باشم شاید هرگز اتفاق نیفتد!
فردا رفتی عین خیالتم نباشه فکر نکن تو یه وقت بهشون محتاجی.اتفاقا گاهی اوقات واسه اینجور ادما که خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ باید بیخیالی طی کنی و بهشون اهمیت ندی مگه تو محتاج یه بشقاب غذای اونایی.اتفاقا اینطوری زبونت بیشتر درازه که فردا روزی حرف شد بتونی درست و حسابی جوابشون رو بدی. فردا رفتی خیلی خوب و عادی سلام و احوال پرسی کن و برو بشین یه گوشهو از جات تکون نخور و واسشون ناز کن بعدشم از اونا چیزی نخواه اگه چیزی احتیاج داشتی حتی یه لیوان اب از شوهرت درخواست کن برات بیاره اونم با اشوه.که چشمشون در بیاد و فکر نکنن تو کارت لنگ اونا مونده.همیشه با پنبه سر ببر.و سیاست داشته باش.
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
2810