2777
2789
عنوان

قناد ها کمکککک

89 بازدید | 7 پست

من گشنمه چیز شیرین میخام کیک سریع ماهیتابه ای چی سراغ دارین

پنکیک چی؟

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
کیک‌فنجانی

نه

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکروفر داری؟؟

نه

تخم مرغ ۶تا ، با یک چهارم ق چ خ وانیل ، یک ق چ بکینگ پودر ، شیر و روغن تقریبا زیر دسته ی لیوان فرانسوی ،نمک‌ یک‌پینچ ،  آرد دو پیمانه ، اگر کاکائویی میخوای ، آرد یک و نیم پیمانه ،شکر یک و یک چهارم پیمانه، نصف پیمانه پودر کاکائو ، مواد خشک رو باهم قاطی کن الک کن سه بار ب غیر از شکر

تخم مرغ رو با شکر ب مدت ۸ دقیقه هم بزن 

بعد شیر و روغن رو اضافه کن هرکدام رو ب مدت سی ثانیه هم بزن بعدش آرد رو کم کم اضافه کن با لیسک بهم بزن همین

این دستور کیک قاشقیه که بی نهایت خوشمزه ست

وقتی موادت آماده شد قاشق قاشق ازش برمیداری و میریزی داخل روغن سرخ بشه مثل کوکو قیافه ش

مزه شم عالیییی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙