2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هفت ماهشه خیلی کوچیکه من خودم به بغلی شدن اعتقادی ندارم حتما با تو احساس امنیت میکنه که اینجوریه پسر منم تا چهاردستو پا نکرده بود همینطور بود کم کم مستقل میشن
برو حالشو ببر دخترتو بغل نکنی می خوای چی کار کنی .....گریه واین طور دور کردنش عوارض بدی داره صحبتای دکتر هولاکویی رو دانلود کن گوش کن ببین هر حرکت ما چه تاثیری رو بچه تو بزرگ سالی داره
خدا یا شکرت که سومین گل زندگیمم سالمه کمک کن تا صالح هم باشه
از محبت وبغل کردن براش کم نزار با خودت ببر وبه کارات برس با اونم بازی کن تو اشپز خونه میتونی وسایل پلاستیکی واقعی جلوش بزاری مشغول شه ببه کارات برسی ..ولی این روزا می گذره اون محبت تو که تو قلبش می مونه
دختر من نزدیک سه سالشه .اون یکی هم 20 روزش باور می کنی که مجبورم باهم بغلشون کنم ...ولی دلم نمی اد از بزرگه کم بزارم
عزیزمتا 2 سالگی هر وقت خواستن باید بغلشون کرد...ولی خب حیف نه توانشو داریم نه میرسیم بعدم شوهرتون و هر شوهر دیگه ای باید درک کنه که بچه واجبتره من که به وقتا به شوهرم میگم خدا رو شکر کن که همین ناهارو جلوت میزارم...خخخخخ
و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک،دچار ابی دریای بیکران باشد...چه فکر نازک غمناکی