سلام من جای جوشام اسکار همون فرو رفتگی هایی داره پوستم که یه خانمی برام مزونیدلینگ انجام داده دو جلسه اما هیچ تغییری نکردم ک دلم خوش بشه میدونم ب عمق فرورفتگی ها ربط داره اما اون فررفتگی های ریز و یا سطحی هم یکم بهتر نشده نمیدونم چکار کنم
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ولی از کجا بدونم که بعد از مثلا شش جلسه تاثیری داره یا نه
خب نباید یه روزنه امیدی وحود داشته باشه ک ببینم و امیدوار شم؟
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم مزونیدلینگ برای اسکار روش و علم خاص خودش رو داره مشخص هستش که سوسن جون توی آرایشگاه از پسش برن ...
اونی ک انجام میده دستیار پزشکه و سوسن جون تو ارایشگاه نیست،اما خب مطب انجام نمیده خونه انجام میده و میگه علمشو داره نمبدونم😐
گفته بستگی داره ب پوست ولی حداقل پنج جلسه رو میخواد
برای لک صورت چیکار باید کرد پر خال هست انگار صورتم
باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا خدایاشکرت بابت همه چیز♡ مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم ! دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔 چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
نه ولی از کجا بدونم که بعد از مثلا شش جلسه تاثیری داره یا نه خب نباید یه روزنه امیدی وحود داش ...
والا من شنیدم فرورفتگی با سابسیژن نتیجه داره فقط
البته شنیدم فقط
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
اونی ک انجام میده دستیار پزشکه و سوسن جون تو ارایشگاه نیست،اما خب مطب انجام نمیده خونه انجام میده و ...
نه عزیز من، برو مطب قشنگ متخصص پوست انجام بده
دستیار اینا فایده نداره
عزیزم همون سوسن جون دیگه مزونیدلینگ اگه اصول و علمش رعایت بشه و عمق هاش تنظیم بشه متناسب با نوع کار ...
عزیزم سابسیژن چطوره؟؟ ازش چیزی میدونی؟؟