2777
2789
عنوان

اونای که شنای پای دوچرخه بلدن بیان

3820 بازدید | 24 پست

من تا حالا ۴تا جلسه رفتم برا شنا و دوم جلسه شنای کرال سینه رو یاد گرفتم و بعد جلسه ی ۳ و ۴ مارو بردن برا شنای پای دوچرخه اینقد استرس داشتم که اصلا نتونستم شنای پای دوچرخه رو برم  میترسم  برا شنای پای دوچرخه مارو بردن عمق استخر  بچه های دیگه خوب بودن همه میرفتن فقط من میترسیدم اینقد استرس دارم تپش قلب میگیرم دوباره فردا هم باید برم اموزش شنای پای دوچرخه میترسم دوباره نتونم چیکار کنم زوتر یاد بگیرم از این استرس هم نجات پیدا کنم

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

من نیستم😐🥺

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب طبیعیه دیگه اولشه این جلسه ریلکس تر میشی 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بیشتر ببینید
با دستات شکل سیب بکش پاهایم به بیرون پرتاب کن

مربی زیاد بهمون میگه ولی تا میرم استخر همشو یادم میره احساس میکنم غرق میشم

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
خب الان که چی؟ سوالی داری راجب شنا

اره چطوری زوتر یاد بگیرم شنای دوچرخه

خب طبیعیه دیگه اولشه این جلسه ریلکس تر میشی 

خدا کنه ولی از الان استرس فردا رو دارم همشون میپرن تو عمق فقط من نمیپرم همش بالای استخرم میترسم

اره چطوری زوتر یاد بگیرم شنای دوچرخه

فقط بدنتو ریلکس کن هر چی بیشتر انقباض داشته باشی بیشتری میری پایین برای دوچرخه م فک کن نشستی رو صندلی پاهاتو خیلی بیار بالا و از مفصل ران باز کن و آب رو با پاشنه پا بشکاف همزمان دستم بزن دستت فقط زیر آب باشه نیاری بالا 

از عمیق میترسی قبل کلاس برو کنار طناب که پات میرسه ولی یکم عمیقه تمرین کن مطمینی جلسه ۲ قبل دوچ ...

من اصلا شنا بلد نبودم کامل که نه ولی میتونم شناور بشم و برم و کرال سینه هم میرم ولی مسلط نیستم ولی چون کم عمقه میرم تمرین میکنم کرال سینه رو اخه کی با دوجلسه کامل یاد میگیره

کلاستون چند نفره؟ چند دادی؟

نمیدونم چند نفریم شاید ۱۵ نفر باشیم تو گروه ما

۶۳۰ تومن به نظرت زیاده؟

فقط بدنتو ریلکس کن هر چی بیشتر انقباض داشته باشی بیشتری میری پایین برای دوچرخه م فک کن نشستی رو صندل ...

ممنون مربی همه ی اینارو میگه تا وقتی بپرم اب همشو یادم میره هول میشم