2777
2789
عنوان

کرونا وبارداری

37 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان.کیا تو دوران بارداری کرونا گرفتن اونم شدید.؟چیکار کردین باچه داروهایی خوب شدین.؟کمکم کنین.دارم میمیرم.شش ماهه باردارم پنج روزه کرونا گرفتم دوبار رفتم اورژانس فقط برام سرم زدن.داروهم استامینوفن.دیفن وازیترومایسین.تب ولرزم قط شده عطسه سرفه خلط سینه ابریزش بینی وسوزش چشم وسنگینی گوش وخیلی دردایه دیگه رودارم نمیدونم باید چیکار کنم.از بس سرفه وعطسه کردم زیر دلم درد دارم برا بچه توشکمم خیلی نگرانم.به دادم برسین

بچه جاش امنه نترس

دو سه روز دیگه تحمل کن خوب میشی فقط چای کوهی و دمنوش نخوری یوقت

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه جاش امنه نترس دو سه روز دیگه تحمل کن خوب میشی فقط چای کوهی و دمنوش نخوری یوقت

اگه بدونم چیزیش نمیشه بیست روز دیگه هم تحمل میکنم ولی میترسم ریه درگیرشده باشه.اخه تنگی نفس دارم

بچه جاش امنه نترس دو سه روز دیگه تحمل کن خوب میشی فقط چای کوهی و دمنوش نخوری یوقت

دوروز اول نمیدونستم که نباید بخورم کلی دمنوش اویشن و پونه ونعناع خوردم متاسفانه.ولی بعدش که فهمیدم ممنوعه قطعش کردم دیگه مگه خدا بهم رحم کنه

خیلی براش میترسم همش گریه م درمیاد.

نه خیالت راحت برای بچه هیچ اتفاقی براش نمی افته فقط خودتو تقویت کن تغذیتو داشته باش مبادا ضعیف بشه 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
نه خیالت راحت برای بچه هیچ اتفاقی براش نمی افته فقط خودتو تقویت کن تغذیتو داشته باش مبادا ضعیف بشه&n ...

ان شالله  خدا خودش کمکم کنه.نصیب هیشکی نشه.یعنی با اینهمه سرفه از جاش کنده نمیشه؟

ان شالله  خدا خودش کمکم کنه.نصیب هیشکی نشه.یعنی با اینهمه سرفه از جاش کنده نمیشه؟

شیش ماهته جاش سفته