2777
2789
عنوان

تو رو خدا راهنماییم کنین 🐣😐🌿

95 بازدید | 12 پست

سلام 

باید انتخاب رشته کنم برای دبیرستان خب من حفظیاتم خیلی خوبه فکر می کنم استعداد مه

به زمین جانور و زیست علاقه دارم و دوستشون دارم کتاب علوم دوست دارم 🐭🐞🌴

توی بچگی تا اونجایی که خودم میدونم بیشتر دکتری رو دوست داشتم ولی واقعا همه گلایه میکنن و.....

و الان هم واقعا موندم توش😬🙄🤔 

مامانم میگه حسابداری 

بابام معلمی 

خودم واقعا نمیدونم یعنی میگم بعد از دهم اگه خوشم نیومد میتونم عوض کنم 

و اگر تجربه ای در این زمنیه خوشحال میشم باهام درمیون بذارین 

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 

برو چیزی که علاقه داری 

پدر مادر که نمیخوان تحصیل کنن

ولی باید سختی های تجربیو قبول کنی که بعدا نزنی زیرش

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انسانی خوبه اگه حفظیاتت خوبه تهشم معلمی میشه دیگه حستبداری واقعا قول نمیدم بتونی کار پیدا کنی...

اره میتونی خوشت نیومد شهریور بری امتحان رشته دیگه رو بدی رشتتو عوض کنی

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
برو چیزی که علاقه داری  پدر مادر که نمیخوان تحصیل کنن ولی باید سختی های تجربیو قبول کنی که بع ...

همین دیگه از خودم مطمئن نیستم 

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 

عزیزم تو به هردو علاقه داری درسته ‌

ولی به قول قدیمیا زور یکی بیشتر میچربه 

الکی که نیست بحث آیندس  قشنگ فکراتو  بکن به علاقه ات به این که ده سال دیگه کجایی دلت میخاد کجا باشی ؟ 

راستی هدایت تحصیلی  ها نیومده؟

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

نمیتونی بر حسب گلایه دیگران انتخاب رشته کنی که.برو تجربی چون علاقته و اگه خوشت نیومد میتونی تغییر رشته بدی

تناقض در فضای مجازی یعنی: همه درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور همه بهترین رشته هارو قبول شدن! همه از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! همه از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.          آیا میدانستید استادی که شما رو با ۹.۵ میندازه لزوما کفتار نیست و به احتمال زیاد انسان شریفیه که ۲ شما رو ۹.۵ رد کرده که معدلتون خراب نشه متفکران عزیز؟          یه جوری میگین انتگرال و فیزیک و مشتق و ... تو زندگیمون هیچ کاربردی نداشته و نداره انگار مثلا املا رو که کاربرد داره بلدین!                                              https://harfeto.timefriend.net/16592096098135
عزیزم تو به هردو علاقه داری درسته ‌ ولی به قول قدیمیا زور یکی بیشتر میچربه  الکی که نیست ...

نه هنوز معلوم نیست دارن چکار‌ میکنن😑

تناقض در فضای مجازی یعنی: همه درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور همه بهترین رشته هارو قبول شدن! همه از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! همه از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.          آیا میدانستید استادی که شما رو با ۹.۵ میندازه لزوما کفتار نیست و به احتمال زیاد انسان شریفیه که ۲ شما رو ۹.۵ رد کرده که معدلتون خراب نشه متفکران عزیز؟          یه جوری میگین انتگرال و فیزیک و مشتق و ... تو زندگیمون هیچ کاربردی نداشته و نداره انگار مثلا املا رو که کاربرد داره بلدین!                                              https://harfeto.timefriend.net/16592096098135

عزیزم این ک حفظیات خوبه و اینا همش کشکه ب درد انسانی نمیخوره

تو هر رشته ای برا کنکور باید مفهومی خوند و فهمید

دوم این ک فقط و فقط ب لاقه خودت توجه کن وقتی علاقه باشه انگیزه هست پشتکار به همراهش میاد

ی حرفای دیگران ک سخته و فلانه هم توجه نکن هنه باهم فرق دارن ادم سخت کوش واسش هیچی سخت نیست

من خودم مامان بابام عشق اینو داشتن دکتر بشم اما از زبان و زیست و این چیزا متنفر بودم من روحم گره خورده بود تو ادبیات و تاریخ اومدم انسانی با این ک حتی بابام گفت برو تجربی هرجی بیاری برات ۲۰۶ میخرم ولی اومدم پی علاقم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

بزا من کامل واست بگم

رشته های فنی سریع کار براشون‌پیدا میشه 

تجربیم خوبه ها ولی مثله کنکوره قراره با اون.....

انسانیم که فقد توش فلسفه داره 

من خودم ریاضی خوندم ولی امسال رفتم طراحی 

اما مهم علاقست ببین چی دوست داری

نگاه کن گفتی حفطیت خوبه اینجا استعدادت ارجعیت داره برو انسانی من خودم انسانی بودم باید حفظیت خوب باشه چون کنور با حفظ کردن و مفهومی کار داره و گفتی تجربی دوست داری چون از زیست خوشت میاد دلیل نمیشه سریع تصمیم بگیری فیزیک و شیمی و ریاضی هم داره ک حل کردنیه ولی در کل انسانی قبولیش اسون تره تجربی سخت تر 

دنبالم نیا اسیر میشی;-)یک عدد مردادی جذاب و خوجل