2777
2789
بچه هاتون شبا چقد میخوابن؟برای شیر بیدار میشن؟4 دست و پا میرن یا سینه خیز؟
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آراد من فقط غلت میزنه نمیتونه خودشو تکون بده نه سینه خیز نه 4 دست و پا دندونم درنیاورده فقط دوست داره دستشو بگیریم تاتی کنه یا بزاریم تو روروئکش ذوق میکنه چون راحت حرکت میکنه
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
شبا همیشه دقیقا هر دو ساعت بیدار میشد برای شیر ولی از سال جدید میخوابه تا صبح خدا کنه همینجوری بمونه خسته شدم از بی خوابی شبانه
دختر من 15 تیر بدنیا اومده از 6 ماهگی سینه خیز میره ولی هنوز چهار دست و ژا نرفته دو روز ژیش هم دستشو گرفت به مبل پا شد در ضمن من اصلا تو رورووک نزاشتمش . چند تا کلمه هم مثل بابا و ماما و نه نه و بام بام و دد هم میگه و صداهای نا مفهوم هم در میاره .. دو تا دندون هم پایین داره که 6 ماه و نیمش بود که در آورد.
پسرم الان 12 کیلو هست دیشب تو مهمونی همه میگفتن این چرا تکون نمیخوره منم گفتم بهتر باید بدوم دنبالش دیگه
من الان 2 ماهی هست که خیلی کم میزارمش تو روروئک شاید هفته ای 3 ساعت ولی کلا از اول رو شکم میخوابوندمش گریه میکرد دوست نداشت
2810