2777
2789
عنوان

ی حس عجیب رفتن دارم😰

136 بازدید | 13 پست

من ۲۳سالمه و بخاطر کوتاهی های خانواده روحیمو ازدست دادم ،تو اتاقم همش خوابم 

ذره ای نمیان بگن حوصلت سر میره حالت بده بریم بیرون 

اصلاااااااا

اگرم بگم بریم بیرون مامانم با حرف زشت کاری میکنه منصرف بشم 

اضافه وزن شدید گرفتم 

برم باشگاه هم خواهرمو باهام میفرسته 

احساس میکنم دیگه هیچی حالمو خوب نمیکنه حتی پول ی شارژم بهم نمیدن 

ازشون متنفررررررم 

انگیزه هییییچی ندارم

انگار دلم میخواد هرچ زودتر بمیرم 

اینجا تنها جاییه ک صدای درون منو میشنوه 

دست خودم نیست عجیب روحی مریض شدم 

حالم بده 

اونقدی بد ک حس میکنم ی بلاهایی داره سرم میاد

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

عزیزم هم سن منی .. منم گاهی اینجوریم اما تصمیم گرفتم خودم حال خودمو خوب کنم . نباید انتظار داشته باشیم دیکران برامون کاری کنن خودت پاشو برا چیزایی خوشحالت میکنه تلاش کن 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا منتظری یکی بیاد حالت خوب کنه؟ پاشو برو بیرون بگرد واسه خودت. نمیذارن؟ 

نمیزارن 

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
عزیزم هم سن منی .. منم گاهی اینجوریم اما تصمیم گرفتم خودم حال خودمو خوب کنم . نباید انتظار داشته باش ...

محصلی؟

من محدودم ب حدی ک حالم بدشده

منم همین طور بودم می گن وقتی وارد مرحله جدیدی از زندگیت قراره بشی این اتفاق ی افته

منو از اوووول همیشه محدود کردن

نمیزارن 

خب پس نشین تو اتاق. منم همینطور بودم هیچکس نمیگفت مرده ای یا زنده.خیلی برام گرون تموم شد خیلیا.برو پیششون بشین اگر همه جر و بحث کنید بهتره تا تنها باشی.برو ببین چی میگن. ادامه تحصیل نمیذارن بدی؟ 

خب پس نشین تو اتاق. منم همینطور بودم هیچکس نمیگفت مرده ای یا زنده.خیلی برام گرون تموم شد خیلیا.برو پ ...

فقط دلم میخواد بمیرن فققققققط بمیرن 

خب پس نشین تو اتاق. منم همینطور بودم هیچکس نمیگفت مرده ای یا زنده.خیلی برام گرون تموم شد خیلیا.برو پ ...

انگار دیگه هییییییچ حسی ب زندگی ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

محصلی؟ من محدودم ب حدی ک حالم بدشده

نه گلم محصل نیستم یه بچه 5سالع دارم . من درگیرم و ناراحت میشم وقتی دوستامو میبینم ک راحتن اما من باید تو این سن فکر تربیت و مدرسه بچم باشم و کلی اذیتم میکنع .. چه کنم سعی میکنم قوی باشم ب.توهم قوی باش بهت قول میدم یه روزی نتیجه قوی بودناتو میبینی و ذوق میکنی 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ...