2777
2789
عنوان

هفته هفتمی ها یه دقیقه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 41 بازدید | 143 پست
سلام دوستان من چهارشنبه وارد هفته هفت میشم... موعدم 26 آبان بود که همونروز ب ب مثبت شد و.رفتم از و بتا 124 برگشتم خونه پریود شدم و دوباره از دادم و رسیده بود بعد48 ساعت به 221 و دوباره541 شیاف استفاده کردم دقیقا بعد 6-7 روز لکه بیتی و خونریزی تموم شد. حالا منتظرم وارد هفته هشت بشم برم سونوی قلب... دعا کنید لب تشکیل شده باشه
خدایا شکرت...
فروش انواع کالسکه تک و سرویس کالسکه،تخته پارک و ... برند پیر کاردین و کیدس گلری با ضمانت و کیفیت تضمینی و قیمت بی نطیر.برای دیدن محصولات به سایت http://moonlightbaby.ir/ مراجعه و برای کسب قیمت و نحوه دریافت کالا با شماره سفارش 09112586274 تماس حاصل نمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا ایا سونوگرافی واژینال تو اوایل بارداری طبیعیه؟ یعنی همه دکترا میدن به مریضاشون؟برای چی هست؟باعث خونریزی و سقط که نمیشه؟
خدایا دخترکم رو از دست دادم دوباره بهم بده صحی و سلامت بدون هیچ مشکلی