سلام عزیزم. منم دقیقا همین مشکل رو دارم. هفته پنج و پنج روز رفتم فقط ساک دیده شد. گفت ده روز دیگه بیا. من خودمو برای همه چی آماده کردم. هر چی خدا بخواد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به امید خدا تشکیل شده.اینقدر خودتونو اذیت نکنین من که اصلا ازینجور استرسا ندارم.خدایی که نی نی رو بهمون داد ان شالله قلب هم میده
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
چرااین قدر به.خودتون استرس میدین من هفته پنجمم اصلا ازین فکرا نمیکنم.سوره یاسین بخونین نگران نباشین قلب مهربونش تشکیل میشه
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
آخرین روز پریم پونزده خرداد بود، اما این شش هفته و یک روز که میگم سنی هست که سونوگرافی تشخیص داده، وقتی سونوگرافی دادم، پنج هفته و پنج روزم بود. سه روز پیش