2777
2789
عنوان

کمبود وزن دختر هفت ماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمسدونم چرا انقد گریه میکنه خیلی عصبیم میکنن بخداامروز از ۸صبح شروع کرده گریه کردن تاا ۱۱۳۰ انقد گریه کرد شیرهم نخورد تو بیمارستان خوابید نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم خواهرشوهرامو مادرشوهرم دیونم کردند انگار که یه تیکه حرامم بچم یه جوری نگاش میکنن بخدا انقد سفید خوشگلو ونازه ازبس غر میزنن نمیفهمی یه چیزی بخور جون بگیررررر نمیدونم چه کنم بااین قون زبوت نفهم
عزیزم بحرف کسی توجه نکن هیچکس اندازه من نمیخوره بخوردن نیست شیرمو دادم ازمایش همه چیش خوبه بچه سیستم بدنش همینطوره و در نوجوونی یهو وزن میگیره اینو دکتر گفت
خدای عزیزم شکرگزاریم برا آنچه بما عطا کردی و برای هرآنچه که صلاح ندانستی بما عطا کنی
عزیزم بحرف کسی توجه نکن هیچکس اندازه من نمیخوره بخوردن نیست شیرمو دادم ازمایش همه چیش خوبه بچه سیستم بدنش همینطوره و در نوجوونی یهو وزن میگیره اینو دکتر گفت
خدای عزیزم شکرگزاریم برا آنچه بما عطا کردی و برای هرآنچه که صلاح ندانستی بما عطا کنی
راحین جان روزی چهار وعده حریره بادام صبح سوپ ظهر و شب و عصر فرنی یا حریره میان وعده هم اب میوه
نسرین جان این اضطرابت باعث میشه بچه اروم قرار نداشته باشه و گریه کنه،از این گوش بشنو از اون گوش در کن،واست حرف دیگران مهم نباشه بچه های ما ظریفن نه ضعیف،اینو دکتر مهدا همیشه میگه،ارامش داشته باش ببین چقدر بچت اروم میشه
از شش ماهگی کمکی رو شروع کردم توی سوپش روغن زیتون میریزم،توی فرنی هم کره،حریره بادام هم میدم

سلام خانومی دختر منم هفت ماهش هست با وزن 2600بدنیا اومد الان هفت ماهگی 6500وزنشه نمودار رشدش کند هست نی نی تو الان خوبه وزنش؟