2777
2789

تاپپیک قبلیم گفتم شوهرابجیم اذیت میکنه خواهرمو.خواهرمم زبون نداره.بنظرتون پدرمادرم برن باهاش صحبت کنن یا نه؟

اره برن خانوادت پشتش نباشن بدتر میکنه

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخالت بزرگترا زندگیو بدترمیکنه ن بهتر.. مگ اینک دست بزن داشته باشه شوهرابجیت بقیش دیگ دخالت نکنن خیل ...

زندگیش نابوده.خواهرم بهش گفته طلاق میخام تو تاپیک قبلیم گفتم از اذیت های شوهرابجیم 

دخالت بزرگترا زندگیو بدترمیکنه ن بهتر.. مگ اینک دست بزن داشته باشه شوهرابجیت بقیش دیگ دخالت نکنن خیل ...

دادو بیداد میکنه و وسایلارو پرت میکنه .بیماری خودشیفتگی داره شوهرش

اشتباه محض اونا برن همه اونا رو به خاطر دخالت سرزنش میکنن خواهرتون باید ی فکری به حال خودش بکنه و بتونه از خودش دفاع کنه به گدر مادرتون بگو دخالتی نکنن اما اگر خواهرتون میخواد جدا بشه پشتش باشن و ازش حمایت کنن

اشتباه محض اونا برن همه اونا رو به خاطر دخالت سرزنش میکنن خواهرتون باید ی فکری به حال خودش بکنه و بت ...

خواهرم خیلی بی زبونه .شوهرش قشنگ سوارش شده.پولای خواهرمو ازش میگیره. برای خونه چیزی نمیخره. مسافرت نمیبره.خواهرمو ترسونده که به کسی نگه اذیت میکنش.اقلا ما بریم نجاتش بدیم .پدرو مادر تا زندس میتونن نجاتش بدن.اقلا از بابام یکم حساب ببره خودشو جمع کنه .