2777
2789
عنوان

راهکار خوب بچه داریتون رو بگید چیزی که به آینده بچه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 53 پست
دقیقا...حالا بدتر از اون که بچه بهترین سنش رو تو مدارس به هدر میده آخرشم هیچی به هیچی

بنظرم چیزی مثل زبان واقعا نیازه دنیای امروزه ما که این همه وقت واسه بازی میزاریم حداقل بچه ازش استفاده مفید ببره که به آیندش هم کمک کنه

منم کارتون انگلیسی دوتا  میزارم هرروز دوبار نگا میکنه

وای دختر پسر عمم هم از بچگی کارتون انگلیسی میدید آلات اگه باهاش انگلیسی صحبت کنی میتونه جواب بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همکاری کردن رو بهش یاد دادم مثلا بعصی چیزا رو میدم میبره تو اتاق یا اشپزخونه ...صبح بیدار میشه خودش رختخوابشو جمع میکنه میبره میزاره تو اتاق...خیلی  تکون میخورد تو تخت سرشو میزد به اینور وانور دیگه فعلا تو رختخواب میخوابونمش ....خودش قشنگ بیدار که شد جنع میکنه یکی یکی میبره میزاره سرجاش ....پتو گرفتم براش رو فرش پهن کردم اسباب بازیاش رو اون میریزم میشینه بازی میکنه یاد گرفته شبا جنع میکنه همشو میبره میزاره تو اتاق...خیلی کمک میکنه 😂

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
گلم وقتی همراه بازی بچه یاد میگیره چرا که نه الان بچش رو فرستاده کلاس زبان وقتی میبینه همه چی بلده ن ...

از زمان درس یاد گرفتن که همون ۶ سالگی و پیش دبستانی هست خوبه عزیزم چه عجله ای هست؟

الان باید بدو بدو کنن آب بازی کنن نقاشی کنن قایم موشک پارک تفریح دوچرخه سواری

من برنامم واسه زبان خارجش ۸ سالگی هست

به امید خدا

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من همکاری کردن رو بهش یاد دادم مثلا بعصی چیزا رو میدم میبره تو اتاق یا اشپزخونه ...صبح بیدار میشه خو ...

این خیلی خوبه 

چند سالشه کوچولوت؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
به نظرم بزارید بچه بچگی اش رو بکنه چرا باید جای استانها رو از کودکی بلد باشه یا  بدونه جای هسته ...

اولا که این هارو همراه بازی یاد میدن یعنی بچه هم بازیش رد میکنه هم سود میبره چرا نباید بدونن آخه الان همین پسر وقتی رفت کلاس زبان به خاطر دانشی که از قبل داشت کلی اعتماد به نفس گرفت و تشویق شد الان سن خیلی خوبیه بچه هرچی یاد بگیره توی مغزش میمونه 

باید وسایل آموزشی و سرگرمی در اختیار بچه ها بذاریم خودشون دنبال علایقشون میرن! آموزش اجباری زیر ۷ سال نداریم! مثلا من بچم ۴ سالشه یه کتاب رنگ آمیزی اعداد و الفبای انگلیسی گذاشتم در اختیارش وقتی از ۱ تا ۱۰ یاد گرفت بنویسه و بخونه متر گذاشتم جلوش سریع یاد گرفت از ۱ تا ۱۵۰ که روی متره به انگلیسی بشماره

من همکاری کردن رو بهش یاد دادم مثلا بعصی چیزا رو میدم میبره تو اتاق یا اشپزخونه ...صبح بیدار میشه خو ...

این خیلی خوبه مخصوصا اگه پسر باشه در آینده به همسرش هم کمک میکنه و مطمئنا با این آموزش ها کم کم خیلی از فرهنگ های نامناسب جامعه درست میشه

از زمان درس یاد گرفتن که همون ۶ سالگی و پیش دبستانی هست خوبه عزیزم چه عجله ای هست؟ الان باید بدو بد ...

وقتی زودتر میشه چرا که نه ما خودمون هم که می‌خواستیم بریم سر کلاس درس میگفتن پیش خوانی کنید در ضمن تمام این تفریحاتم داره بچش و این آموزش ها همراه بازی بوده پس بچه از هر دو طرف سود برده البته که روش تربیتی هرکسی فرق داره امیدوارم موفق باشید

باید وسایل آموزشی و سرگرمی در اختیار بچه ها بذاریم خودشون دنبال علایقشون میرن! آموزش اجباری زیر ۷ سا ...

گلم هیج اجباری نبوده این کارها همه همراه بازی بوده یعنی بچه از دوطرف سود برده یه چیزی مثل کاری که خود شما انجام میدی بعدشم خود بچه به این نوع بازی ها علاقه نشون می‌داده 

بنظرم چیزی مثل زبان واقعا نیازه دنیای امروزه ما که این همه وقت واسه بازی میزاریم حداقل بچه ازش استفا ...

زبان تکرار نشه از یاد میره به وقتش بنطرم بهتره تا ۷سالگی بچه باید بچگی بکنه 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

یه مجموعه کارتون  ۱۲ قسمتی هم هست به نام پپا پیگ که خیلی واسه پسر من موثر بود و خیلی جملات کوتاه انگلیسی یاد گرفته!

تمام میوه ها و حیوانات و اعضای بدن و خیلی کلمات دیگه رو با کارتهایی براش خریدم به انگلیسی یاد گرفته 

وای دختر پسر عمم هم از بچگی کارتون انگلیسی میدید آلات اگه باهاش انگلیسی صحبت کنی میتونه جواب بده

خب مس اینم زبان یادگرفتن بدون دردسر😂😂الان ۲۰ماهشه بعد عددها رو با اونا تورار میکنه یا کلمه های هرارو

زبان تکرار نشه از یاد میره به وقتش بنطرم بهتره تا ۷سالگی بچه باید بچگی بکنه 

تکرار هم دارن البته که راهکارهای هرکسی واسه تربیت فرق داره امیدوارم موفق باشد.