2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی کوچولوهای زمستان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان با اجازه من طراح تقویم کودک با بیش از 5 سال سابقه هستم. نمونه کارهام رو می تونید در وبلاگم به آدرس www.taghvim2000.persianblog.ir ببینید. انواع تقویم های رومیزی، دیواری رو طراحی و در صورت تمایل چاپ می کنم. هزینه طراحی: تک برگ: 4 تومن 4 برگ با جلد: 10 تومن 6 برگ با جلد : 13 تومن 12 برگ با جلد: 15 تومن در صورت تمایل به چاپ: ( بالای 10 چاپ از یک طرح، به انتخاب پست یا طراحی رایگان می باشد) تک برگ: 4 تومن 4 برگ با جلد : (آ4) ..................... 10 تومن 4 برگ با جلد: (آ3).......................18 تومن 4 برگ با جلد و پایه نفیس رومیزی: سایز آ5: ..................... 15 تومن 12 برگ با جلد: (آ4):................................ 30 تومن 12 برگ با جلد(آ3): .................................45 تومن 12 برگ با جلد رومیزی: (سایز آ5)............................... 30 تومن چاپ روی مقوای گلاسه 250 گرمی خواهد بود. هر طرحی که مورد درخواست است و داخل وبلاگ نیست رو برام بزنید من براتون طراحی می کنم و هیچ محدودیتی در طرح ندارم. شماره ام هم اینه: 09183678237 لاین، وایبر، واتساپ و تلگرام هستم.می تونید از اونجا باهام در ارتباط باشین ایمیل: negin_y20@yahoo.com
سلاممممم من امروز تصادفی اشنا شدم با اینجاا دختر منم تولدش شب یلدا بود 30 اذر 90 میشه بیارمش؟؟شمارمم برات میل میکنم عزیزمم
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز
بچه ها سلامممم مامانا من با یه خانومی اشنا شدم تو وایبر گروه داره اینجام هست خدااااااااااااا خیرش بده سیسمونی و وسایل بچه و همه چییییییی داره برین تفاوته قیمت رو ببینین ویه دعا هم به جون من بکنید شمارش هست 09213877073
خدایاشکرکه دونیمه راکامل کردی.همسرم عاشقتم واین عشق رامدیون تک تک خوبیهایت هستم
سلام سیما جون دوستان تو وایبر با همند ولی اینجا هم سر میزنند. من وایبر نداشتم ستی جون بابای سپهرم میخواد بیاد میشه بیاد اونجا مابقی هزینه ها رو حساب کنم؟ در ضمن با سیما جون هم محله ای هستیم اگه دیدین نمیشه، جای من بیاد.
مامان سپهر جون میشه هم با پدر ها تشریف بیارید هم تنها ... نوشین شمارتو داره پس عالیه سیما جون میشه تشریف بیارید مشگلی فکر نکنم باشه .. فقط یه مسئله اینه که کادو برای بچه ها تهیه شده و چون خرید اینترنتی بوده الان دیگه نمیشه یه کادو دیگه تهیه کرد .. باز من به خانمی که کادو تهیه کرده میگم ..
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
09375545981 این شمارم عزیزم هم برای شما زدم هم نوشین جون اگر جور نشد ایرادی نداره خانومی خودتو اذیت نکن فقط اگر جای اضافی داشتین خودمو همسرم شاید دوتا مهموناگر راه داشت مامان سپهر فدایی داریممنونم عزیزمممم هرچی خدا بخواد
زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز
سیما جون فکر نکنم مشگل جا داشته باشیم .. باز نوشین عزیز بیشتر در جریانه ...
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.