2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی کوچولوهای زمستان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 111 پست
عسل جون واسه پسر ها هم تک پوش های رنگی رنگی هست، نهایتا با یه شلوار جین یا کتون رنگی
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرف خودم و الهام دونفر ۱- موافق ۲_موافق ۳_ مخالف برای من بیشتر باهم بودن و خوشگذشتن بچه ها مهمه..فیلم و عکس هم در حد گوشیهای خودمون به نظرم عالیه. ۴_ مخالف ازاد رو بیشتر دوست دارم برای تولد,گروهی ۵_ موافق ولی متفاوت با پارسال ۶_عدد۳
قصه گو نیستم اما هزار ویک شب چشمانت شهرزادم می کند...
بچه ها من دوست دارم بیشتر از هزینه برای عکس و فیلم که اونجا کلی از زمانمون رو تحت الشعاع قرار می ده بیشتر روی برنامه های شاد,و مفرح برای سرگرمی بچه ها هزینه کنم. مجری خوب موسیقی خوب مسابقه و .... چوناین جشن بچه هاس,و دوست دارم خیلی بهشون خوش بگذره
قصه گو نیستم اما هزار ویک شب چشمانت شهرزادم می کند...
1 - موافقم- اما بهتره یکی از غربیها بره ببینه 2- ایشاا.. خوبه. چون تولد دختر خودم هم همون هفته است 3 - مخالف چون تجربه خوبی نداشتیم مگر اینکه تسویه شون بزاریم هنکام دریافت فیلم و عکس 4- بهتره محدودیت نذاریم. ولی من خودم مشکلی ندارم. 5- عکس 6- همه مثل هم باشند- ترجیحا بازی فکری 7- رنگ مشترک باشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1021517&postID=39897324
خدا گوید توای زیباتر از خورشید زیبایم           تو ای والاترین مهمان دنیایم                  بدان آغوش من باز است                شروع کن یک قدم با تو            تمام گام های مانده اش بامن
1-موافق 2-موافق 3-فیلمبرداریاعکاس لطفا"شرایطشو بگین مثلا چندتا عکس یاهزینه چاپ عکعکس یا نحوه فیلمبردار 4-تم داشته باشه ولی فقط برای تزیینات نه لباس بچه ها چون یکنواخت میشه 5-عکس بچه ها 6-یادگاری شبیه هم باشه دعوا نشه 7- سه بهتره
1-موافق 2-موافق 3-فیلمبرداریاعکاس لطفا"شرایطشو بگین مثلا چندتا عکس یاهزینه چاپ عکعکس یا نحوه فیلمبردار 4-تم داشته باشه ولی فقط برای تزیینات نه لباس بچه ها چون یکنواخت میشه 5-عکس بچه ها 6-یادگاری شبیه هم باشه دعوا نشه 7- سه بهتره