2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی کوچولوهای زمستان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 111 پست
به اتفاق اکثریت آرا موافق برای هدیه کوچولوها پاستیل و دفتر نقاشی تایید شد که هزینشو 10 تومن در نظر میگیریم ...
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سپهر جان خوشحال میشیم،شماره ات رو برام بفرست تو گروه وایبر اددت کنم با بچه ها آشنا بشی
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
هزینه بدون موسیقی و فیلم بردار:45 هزار تومن هزینه با موسیقی و فیلم بردار(با تعدا 15نفر) :82 هزار تومن هزینه فقط با موسیقی (با تعدا 15نفر) :62 هزار تومن هزینه فقط با فیلم بردار (با تعدا 15نفر) :65 هزار تومن
هزینه کیک هم با احتساب 15 خانواده برای هر خانواده ۶ تومن میش+هزینه فقط با موسیقی (با تعدا 15نفر) :62 هزار تومن یعنی کیک و هزینه وزوزی و موسیقی 68 تومن، فعلا 70 در نظر مد یگیریم+ 10 تومن هم گیفت + 10 تومن هم عکس، لطفا هرکسی قطعیه90 بریزه به حساب نوشین
شادی 24 ام خودم 22 و 24 مینا مامان هستی 24 ام عسل بانو مامان کیارش و پریناز 24 ام عسل مامان اریو 24 و 22 ام الهام مامان علی سام 22 و 24 ام توسکا مامان باران 17 و24 ام