2777
2789
عنوان

جراحی چاقی

517 بازدید | 24 پست

توروخدا بهم مشاوره بدید چه جراحی کنم لاغر بشم ۶۰ کیلو اضافه وزن دارم.دیگه خسته شدم.زانو و کمر ندارم از درد.۴۲ سالم هست.خانم هستم.کمکاری تیروئید هم دارم.لطفا دوستانی که تجربه عملی دارند بیان کمک 🙏🙏🙏

چند کیلویی؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

من یه دکتر خیلی خوب میشناسم 

دکتر محسن میر حسینی یکی از جراح های حرفه ای هستن

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

https://fitteb.com/

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خواهر منم مثل شما بود الان 47 کیلو کم کرده بعد دو سال و نیم اون بای پس کرد چرا عمل نمیکنید؟

عزیزم فرقشون چیه با اسلیو منم میخوام انجام بدم اصلا نمیتونم رژیم بگیرم بعد زایمانم 30 کیلو اضافه وزن پیدا کردم

عزیزم فرقشون چیه با اسلیو منم میخوام انجام بدم اصلا نمیتونم رژیم بگیرم بعد زایمانم 30 کیلو اضافه وزن ...

اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه

بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود
 تفاوتشون اینه و اینکه با آزمایشات و مشاوره ای که باهاتون میشه تشخیص میدن کدوم عمل مناسب تر

مشکلی بعد عمل نداشتن؟ من شنیدم عوارضش زیاد

نه خدارشکر خواهر من خیلی تحقیق کرد برای دکترش عملی نیست که پیش هر کسی انجام بدید
 و واقعیت این بود که فقط مشکلش چاقی نبود مضرات چاقی براش بیشتر بود مصل فشار خون و دیابت و ....
دکتر بهش گفته بود دیگه حتما باید عمل شه

تهران عمل کردن؟ دکترشون کی بود

بله عزیزم تهران پیش دکتر هاشم آقایی ایشون سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن کادرشون هم بسیار مجرب و حرفه ای هستن

2809