2777
2789

بچها وضو بگیرید یه دعایی تو مفاتیح هست سرچ کنید قرآن رو خودتون باز کنید

خداوند میفرمایند از آینده ی انسان تنها من خبردار هستم 

این جمله رو خودم توی قرآن خوندم شاید یکی از گذشته خبر بده اما هیچکس نمیتونه از آینده خبری بده جز خداوند بزرگ مرتبه 

برای مشکلاتتون هم صبر کنید

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونستی پا موکل هم به زندگیت باز شه وضع از این بدتر میشه؟

بنده خداهایی که مسکل دارن به هردری میزنن حتی اونایی که اعتقاد نداشتن دیدم رفتن سراغ این چیزا .اوناهم سواستفاده میکنن از ادم تیغش میزنن

میدونستی پا موکل هم به زندگیت باز شه وضع از این بدتر میشه؟

ن بابا مگ‌میخوام دعا بگیرم میگه کتاب برات باز میکنم واگرنه نمیگم دعا برام بگیر من از دعا بدم میاد یه بار اشتباهی گرفتم چند روز توخونم بود حس سنگینی میکردم انداختمش رفت

عزیزم معتبره?

ینی چی؟

چیزایی ک گفته ک درست بودن

ی پیرمرد هم هست

اصلا انلاین به این چیزا نمیشه اعتماد کرد پول بدی بعد یچیزی همینجوری بگه دیگه اشتباه باشه هرچی باشه میشه کاری کردء

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
بنده خداهایی که مسکل دارن به هردری میزنن حتی اونایی که اعتقاد نداشتن دیدم رفتن سراغ این چیزا .اوناهم ...

دقیقا من میفهمم که به خاطر فشار و استرس این کار رو میکنن ولی در نهایت مشکلاتشون دو چندان میشه

ن بابا مگ‌میخوام دعا بگیرم میگه کتاب برات باز میکنم واگرنه نمیگم دعا برام بگیر من از دعا بدم میاد یه ...

برای سرکتاب اسم خودت و مادرت پرسیده میشه و این یعنی در ورود موکلین به زندگیت

فکر نکن فقط با دعا میان تو زندگیت ممکن یک با فالگیر ساده هم این اتفاق برات بیوفته