2777
2789
مادرتو میچزوندی ها😂

😂😂😂تازه هنوزم نمیزارم کسی راجب عمم بد بگه😂😂

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خسته ام

چرا آخه حرص بخوری به ف ال نیک بگیر وقت هایی که رفته سراغ پدرش شما راحت به کارات برس از خود پدرش هم کمک بخواه مثلا وقتی واجب بچه کنار شما باشه خود پدرش بگه برو پیش مادرت بچه اوایل لج میکنه ولی به مرور درست میشه خودت هم با محبت باش خوب میشه 

اصلن نگران نباش بعد چهار سالگی شایدم زودتر برمیگرده سمت شما.

منم پسرم همینطور بود.شدید وابسته باباش.

باباش قایمکی میرف سرکار.میخابید...اگر میدیدش مث چسب بهش میجسبید‌‌....منم پارک و خوراکی و اسباب بازی براش میخریدم....خلاصه کم کم اومد سمت من.

نگران نباش زمان میبره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه پسره

سلام  الان این مشگل شما حل شد منم احساس میکنم پسرم دوستم نداره باباش  رو فقط شب ها میبینه ولی تا باباش هست کاری با من نداره تا فقط وقت خوابش میاد پیش من

خونه مامانم که میرم اصلا کاری باهام نداره دوست داره بقل همه باشه جز من الان۷ماهش هست اصلا سرش داد نمیزنم کلی هم باهاش بازی میکنم قربون صدقش میرم احساس میکنم پیش من ارامش نداره شیر خشک میخوره خیلی حس بدیه اطرافیان میگن به خاطر شیر خشکه خیلی حس بدیه