2777
2789
عنوان

نی نی دختر

204 بازدید | 13 پست

هیچوقت جنسیت برام مهم نبود عاشق دخترا و زبونه شیرینشون بودم ولی دلم میخواست بچه هام یه جنسیت باشن الان پسرم چهار سالشه دلش داداش میخواد اصلا با دخترا خوب نیست از اون طرف شوهرم تا فهمید دختره گفت دیگه مهاجرت نمیکنیم داداشم کلی خوشال بود که میریم پیشش دلم گرفته دیشب همش گریه کردم از همه بیشتر برا پسرم که تنهاییش پر نمیشه منو داداشم هیچوقت تنهاییمون با هم پر نشد دخترمم مثل من اذیت میشه و سختی میکشه دلم داره میترکه 😭

اصلا همچین فکری نکن من با داداشم آنقدر خوبم ک حد ندارن خیلیا باورشون نمیشه ما آنقدر باهم صمیمی باشیم همه ک قرار نیس مثل هم باشند خدارو شکر کن ک از هردو جنسیت خدا بهت داده

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یا خدا جنسیتش یکی باشه و تنهاییشون پر نمیشه رو دیگه نشنیده بودم. بابا ملت تک فرزندن و شاد زندگی میکنن بعدم فکر نکن همه دوتا داداشا و همه دوتا خواهرا با هم خوب و صمیمی ان مطمئنم این فکر رو هم خودت تو سر بچت کردی وگرنه اکثر خونواده ها که جنسیت متفاوت میخوان هم بچه هاشون وقتی بفهمن جنسیت بچه شبیه خودشونه ناراحت میشن.

این فکرارو بریز دور و شاکر باش از بچه سالمی که خدا بهت داده من الان 28روزه بچه پنج ماهمه سقط کردم که واقعا باورم نمیشد این اتفاق بیوفته. خیلی دلم سوخت که اینجوری گفتی. واقعا موندم تو کارای خدا

حالا مهاجرت شما چه ارتباطی داره به جنسیت؟

چون دوس نداره دخترش مدرسه مختلط بره حواسش پرت اون چیزا بشه دوس داره دخترش درسخون باشه شوهرم برعکسه پسر درسم نخوند کار میکنه ولی دختر باید درس بخونه تا قبل از بیست اصلا به پسر و ازدواج فک نکنه یه دختر لوس کنی هستن که نگو مثلا شوهره من همه کاری میکنه وقتی خونه مادرشوهرمیم حتی شام میپزه سبزی پاک میکنه تا کارای تعمیراتی ولی خواهرشوهرم همین که سره کار میره برا خودش کلی داره زحمت میکشه هیچ توقعی ازش ندارن از این نظر راضیم ازشون و با این قضیه مشکلی ندارم بیشتر دلم میخواست پسرم تو نوجوونی یه همدم داشته باشه 

چرا دلت برای دخترت نسوخت؟؟!!

نصف بیشتر گریه هام برا اونه که دلم براش کبابه دختر بودن همش همینه گریه کردن و درد کشیدن انقد گریه کردم دیشب همش میگفتم هر روز صب بالشتو چک میکنم خیس باشه از گریه هات میمیرم 

وای یا خدا جنسیتش یکی باشه و تنهاییشون پر نمیشه رو دیگه نشنیده بودم. بابا ملت تک فرزندن و شاد زندگی ...

ای جانم تسلیت میگم ببخشید ناراحت نشو از عوارض بارداری هم هست همش دنباله بهونم برا گریه 

خداکنه بچه های منم با هم صمیمی بشن 😍مرسی بگید دلم اروم میشه 

ان شاءالله که میشن همیشه به پسرت بگو تو داداش بزرگه یه دختری که عاشق داداششه ابجیت بهت افتخار میکنه پسرا دوست دارن بزرگ ببینیشون 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
چون دوس نداره دخترش مدرسه مختلط بره حواسش پرت اون چیزا بشه دوس داره دخترش درسخون باشه شوهرم برعکسه پ ...

من تک پسرم خیلی هم خدا رو شکر میکنم داداش ندارم،از طرفی هم خدا رو شکر میکنم سه تا خواهر دارم.

پول همه چیز نیست، اما جایگاهش ان بالاس، کنار اکسیژن.