2777
2789

من به حجاب اعتقادی ندارم ولی مطمئن هستم تو قران ذکر شده

شما اگر بی حجابید دلیل رعایت نکردنتون چیه؟ فکر میکنید تو قران نیست؟ یا اعتقاد ندارید؟ یا دارید و پای عذابشم هستید؟

اگر باحجابید چطور اعتقاد دارید؟ منو توجیح کنید لطفا

حتی مادر پسرها که میرن خاستگاری سنتی میگن میدونیم پسرمون چی میخواد!!! موی صاف بلند فلان اومدیم دخترو بی حجاب ببینیم، خب خدایی دلیل حجاب نگه دختر کالاس؟ وقتی ما پسرو بی حجاب با تی شرت میبینیم پسرم ببینه دیگه..

بعدم حالا اقایون موهای ما رو ببیننن بلنده کوتاس خب که چی واقعا؟ ماهم مال اونا رو میبینیم تحریک نداره دیگه 

یا هزار چیز دیگه اعتقاد ندارم لطفا اگه میتونید کمکم کنید

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال اولتون به شدت مسخرست 

دوست ندارم اینطوری برخورد کنم ولی من اگه جای یکی از افرادی که بیحجابیو انتخاب کرده   بود میبودم  میگفتم به شما ربطی نداره 

شب خوش

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

حجاب به من آرامش میده دنبال دلیل بزرگ و قانع کننده نیستم برای خودم یا هیچوقت فکر نکردم اذیتم میکنه فقط بهم آرامش میده همین

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

قبلا بسیار محجبه و چادری بودم و اعتقاد داشتم، 

الان مانتو و محجبه در حال حاضر ولی به حجاب اعتقادی ندارم و موافق ازادی پوششم حتی اون موقع هم که محجبه بودم موافق ازادی در پوشش بودم

سوال اولتون به شدت مسخرست  دوست ندارم اینطوری برخورد کنم ولی من اگه جای یکی از افرادی که بیحجا ...

یادم نبود اولش ذکر کنم به اعصاب خود مسلط باشید و به همدیگه توهین نکنید 

ممنون از یاداوری

شب شما هم خوش

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
یادم نبود اولش ذکر کنم به اعصاب خود مسلط باشید و به همدیگه توهین نکنید  ممنون از یاداوری شب ش ...

توهین نکردم ولی یکی از افرادی که قدرت شنیدن واقعیت هارو نداره شناختم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خود قرآن گفته این برای شما بهتره خدا مارو آفریده به ویژگی های ما آشنا تره وقتی گفته رعایت کنید یعنی باید رعایت بشه بحث تحریک هم نیست چون هیچ جا قید تحریک نیاورده که اگر مفسده داشت حجاب کنید اگر نداشت نه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
با حجاب. بعضی چیزا دستوره. دنبال ماده و تبصره هم نیستم کلام خدا رو اجرا میکنم

نمیتونم بدون چون و چرا خب همون مادره پسرا میاد بی حجاب میبیندت میره واسه پسرش تعریف میکنه موهای دختر تا فلانش بود

بذای مادر شدنتون صلوات فرستادم و ظهور اقا

من هر طور راحتم و توش معذب نیستم لباس می‌پوشم.

حالا میخواد با نظر قرآن فرق داشته باشه یا نداشته باشه.

کل دوران کودکی و نوجوونیم و ابتدای جوونیم تو کشوری گذشت که هرکس دلش میخواست محجبه بود هرکسم دلش نمی‌خواست بی حجاب بود 

مسلمون و یهودی و مسیحی و بودایی و ...در کنار هم زندگی میکردن بدون اینکه بخوان تو کار هم دخالت کنن یا دیگری رو شبیه خودشون کنن.

بهترین حالتش هم همینه.