2777
2789
عنوان

خانومای قمی یه لحظه بیاین

71 بازدید | 6 پست

اگه دکتر پوست خوب میشناسید معرفی کنید و اینکه یه شهربازی که وسایل بازی هم داشته باشه بگین لطفا

تعداد رای : 2
نظرسنجی
..
1
50%
...
1
50%

بوستان الغدیر

پزشک خوب نمیشناسم هر کدوم رفتم نتیجه نکرفتم

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلینیک بزرگمهر رفتی ؟ من خیلی تعریفشو شنیدم ولی نمی‌دونم 

ببین من کلینیک ایرانیان دوبار رفتم به درد نخورد. پیش دکتر اربابی هم رفتم اون فقط قرص میده که عوارض زیادی داره

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
ببین من کلینیک ایرانیان دوبار رفتم به درد نخورد. پیش دکتر اربابی هم رفتم اون فقط قرص میده که عوارض ز ...

عههههه من دکتر اربابی رو شنیدم دارو و قرص تکراری میده ولی نتیجه میده