2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 708047 بازدید | 203995 پست

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

وای نه واقعا؟ 🥲تو فیلما خیلی آدمای خوبی بود.. :)

تمامشو چند بار دیدم و خوندم

در اصل اسنیپ ادم خوبه بوده و همیشه دورادور مواظب هری بوده

و ما اینو قسمت آخر متوجه میشیم و کل قسمتا داشتیم فحشش میدادیم🥴😂

و دامبلدور اونقدر که ادعا میکرد هوای هری رو نداشت

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااو همه عشقا عان💃💗

سلاااام بروی ماهتون

چخبراااا خوبین؟ خوشین

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

تمامشو چند بار دیدم و خوندمدر اصل اسنیپ ادم خوبه بوده و همیشه دورادور مواظب هری بودهو ما اینو قسمت آ ...

عسلیییی چطوری تو😘

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمیا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا اللهلطفاً واسم دعا کنید حاجت رو ...

انشالا🙏

مرا ببوس.... برای آخرین بار... :)

جیییغ آنام صدتا بوس بهت😘😂

چطوری دختر

عسلیییی چطوری تو😘

چقدر با دیدن نوتیفت ذوق کردم🥹🥹🥹

قربونت برم تو خوبی؟

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

چقدر با دیدن نوتیفت ذوق کردم🥹🥹🥹قربونت برم تو خوبی؟

فدای محبتت عسل جونم😍💗

منم اوکیم شکر

چخبرا

فدای محبتت عسل جونم😍💗منم اوکیم شکرچخبرا

فدات بشم من جیگر

هیچی یکم درگیرم حال روحیم اوکی نیست

متنفر شدم از خودم

همیشه دوست دارم شنگول باشم و لنرژی مثبت

بی زحمت ی چن دیقه زحمت مکیشینان بان تایپک اخرم دمتان گرم پیشنهاد بینان

اوومدم🚶‍♀️

ایدا خانوم دلوم برات تنگییید🤭🌱

سلاام 

کجا بودی تو ؟ 

منم=)

خوبی؟

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412