2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707652 بازدید | 203903 پست
😔😂من نمیفهممم یعنی الان فرق تو چیه

T منطقیه 

F احساسی

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای فقد قیافه کوووکیییی، انگار یکم چیز شد😭🤣🔪

ذهن پاکی داری 😂🤦 

اونجا اسم خودشو تو توییتر سرچ کرده بود🗿

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

واقعا؟😃 یعنی اول شیپر بودی بعد آرمی؟😢😂همینایی که گفتی محکم ترین دلایل و مهر قوی بود 😂🙌نامجین وا ...

اره، درصورتی ک نمیدونستم شیپ ینی چی اصن😭😂، همش تو گوگل بودم، این ینی چی، اون ینی چی، جالب اینجاس یادم میرف و فرداش از اول میرفتم میگفتم این ینی چی اون ینی چی، وای خدا 🤣🔪

هع😌

ینی نامجون هم ی ماهیه؟🎣🐠😔

من در حد خودمم😌🤣

وایییی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

T منطقیه F احساسی

اهاااا ای بابا میگم چرا اینقدر منطقیم🥺🤣

اولین نفری هستی که بعد گفتن تایپم بهش دهنمو سرویس نکرد

اخه تقصیر من چیه شخصیت اکثر ادم بدا بر اساس این تایپه😶🤣

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

شیپ و منم نمی‌دونستم 🤣😭اول باید دزیره میخوندیییی

یه فیک مافیایی بود

کاپل فرعیش تهکوک بود

یادم نمیره هیچوقت😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

اره، درصورتی ک نمیدونستم شیپ ینی چی اصن😭😂، همش تو گوگل بودم، این ینی چی، اون ینی چی، جالب اینجاس ی ...

اکثر کسایی که جدیدا آرمی شدن همین طوری بوده یعنی تهکوک باعث شده بیان سمت بی تی اس😂

چطوری اصلا فهمیدی ویکوک وجود دارهه؟

ماهی ؟ صرفا یه رد گم کنی و نارو از طرف جین به آرمیا بود وگرنه اون خودش نامجون رو اوپا صدا کرده😐😂

اهاااا ای بابا میگم چرا اینقدر منطقیم🥺🤣اولین نفری هستی که بعد گفتن تایپم بهش دهنمو سرویس نکرداخه ت ...

تایپت چیه مگ سیسی ؟ 🤣💅🏻

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

اهاااا ای بابا میگم چرا اینقدر منطقیم🥺🤣اولین نفری هستی که بعد گفتن تایپم بهش دهنمو سرویس نکرداخه ت ...

من چی بگم INTJ عم😶😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙