2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707667 بازدید | 203903 پست
برو ب همونا شیرینی بده دیگ شیرینی هات بهم نمیچسبه .

چرا؟؟؟یک هفته نبودم فقط چیشد 😔🤣

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

چرا؟؟؟یک هفته نبودم فقط چیشد 😔🤣

خودت میدونی چیشد .

بی پیشیییا شیرینیی نیمیدیم بیریشین خیب نیس🖕🏻

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان ینی تو داماده ای؟نه بابااین جمله معروف منه اصنب معلم ریاضیمونم یبار گفتم

نه😔😂نمیدونممممم

تاحالا نشنیده بودم ازت🥹😂

پشمام😬😂چیزی نکفت؟

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

بوس🎀تهکووووکک، سپ، مینسونگ، دیگ فعلا همین اهم اهم من نامجین شیپ نمیکنم، ولی بهم نمیان؟😔 کاش تو زند ...

تا اینجا مشخصه که خوش سلیقه ای واقعا شیپ های قوی ای هم برداشتی 

شیپایی که اصلا بهم شبیه نیستن و این خیلی نشون میده سلیقه ی باحالی داری 

نامجین؟ همیشه به کسایی که فقط و فقط نامجین شیپ میکنن حسادت میکنم چون رقیب ندارن و با کسی دعواشون نمیشه هم به اندازه ی کافی مومنت دارن که لذت ببرن هم به اندازه ی کافی مدرک دارن که اثباتش کنن 

از همه مهم تر چی بهتر از اینکه جیمین هم مثل خودشون نامجین شیپ میکنه 

نامجین شیپ باهوشیه 

کلا خیلی خوش سعادت ان نامجین شیپرا😂

نامجین رو حتی آبجیمم قبول داره حتییی اون🗿

آره شیپرشم 

همه آدما تک و خاصن فراموش نکن

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

خودت میدونی چیشد .بی پیشیییا شیرینیی نیمیدیم بیریشین خیب نیس🖕🏻

اهااااا🥹😂خبببب شکر زیاد و گلوکز برای توله پیشی ها خوب نیست یهو میبینی بیش فعال شدی گاز گرفتی🥺😂

وای دقیقا منممممم😐🤣، بعضیا ی چیزای میزارن خودم می‌ریزم پشمام میمونه

این ادیت کار خودمه

ایدش اینه که جونگ کوک داره عکسای جدید تهیونگ رو میبینه😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

اع چه شبیه منی بنده هم ENTJ

ای بابا گلبمم 

اون T خیلی متفاوتمون میکنه ولی بازم خوبه

بوس🎀تهکووووکک، سپ، مینسونگ، دیگ فعلا همین اهم اهم من نامجین شیپ نمیکنم، ولی بهم نمیان؟😔 کاش تو زند ...

آیدا چطور میتونی هیونلیکس شیپ نکنی؟!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

تا اینجا مشخصه که خوش سلیقه ای واقعا شیپ های قوی ای هم برداشتی شیپایی که اصلا بهم شبیه نیستن و این خ ...

من وقتی هنوز آرمی نبودم تهکوک شیپ میکردم😔

معلومه ک خوش سلیقم اگ نبودم ک فن هفت تا پسر نرمال کره ای نبودم 😔

وای اره واقعااا اینم ی شیپ کاملیه انگار 

پدر باهوشه میدونه چیکار کنه😔

خودم ب این کشف رسیدم پس ی خوش سعادته اصیلم😌

وای پشماااممم پس واقعاااا معرکس ک حتی خواهرت هم شیپرشه😭😂

خیلی هم عالییی 

👂🏻

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

ای بابا گلبمم اون T خیلی متفاوتمون میکنه ولی بازم خوبه

اگ اونجوریه منم infp هستم فقد p  متفاوته😔

من وقتی هنوز آرمی نبودم تهکوک شیپ میکردم😔معلومه ک خوش سلیقم اگ نبودم ک فن هفت تا پسر نرمال کره ای ن ...

من وقتی هنوز آرمی نبودم تهکوک شیپ میکردم😔

جدا فکر میکردم فقط من اینطوری بودم😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

اهااااا🥹😂خبببب شکر زیاد و گلوکز برای توله پیشی ها خوب نیست یهو میبینی بیش فعال شدی گاز گرفتی🥺😂

بخام گاز بگیرم میگیرم، محض اطلاع🖕🏻

ای بابا گلبمم اون T خیلی متفاوتمون میکنه ولی بازم خوبه

😔😂من نمیفهممم یعنی الان فرق تو چیه

این ادیت کار خودمهایدش اینه که جونگ کوک داره عکسای جدید تهیونگ رو میبینه😂

وای فقد قیافه کوووکیییی، انگار یکم چیز شد😭🤣🔪