2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709508 بازدید | 204462 پست
داداش؟ خواهش میکنم اینو نگو داداش من هیچ سودی نداره فقط یه میمون درختیه که منو اذیت میکنه تنها نکته ...

وای وای ماهم یه درختی داریم تو خونه مون که همششش درحال کرم ریختنه همش درحال انتقام گرفتنه پاچه گرفتن😭💔

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای وای ماهم یه درختی داریم تو خونه مون که همششش درحال کرم ریختنه همش درحال انتقام گرفتنه پاچه گرفتن ...

میمون درختی؟ 😂

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

😂😂🗿فکر نمیکنم در اون حد پرنسس شده باشه که نی نی سایت بیاد اگه هم ببینه به من مربوط نیست غلطی نمیک ...

راضیم ازتتتت🤌🏻😂

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

همین اذیت کردناشون خوبههههمن دوتا خواهر دارم ولی اصلا داداش ندارم دیگه هیچ راهیم نداره داداش دار شم� ...

چرا اصلا این به دنیا اومد💔💔

من یه خواهر گودی گودی هم دارممم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

وای وای ماهم یه درختی داریم تو خونه مون که همششش درحال کرم ریختنه همش درحال انتقام گرفتنه پاچه گرفتن ...

پس درد همو میفهمیم داداش داشتن بد دردیه

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

راضیم ازتتتت🤌🏻😂

بچه آخرا مظلومن کلا میدونم😂

سن خر پیغمبرو داره این😭۲۷ ۸سالشه

خر پیغمبر😂 براق🗿

تنها زمانی که زندگی کردم وقتی بود که سرباز بود

من اخریم😌

این خوبه

چرا اصلا این به دنیا اومد💔💔من یه خواهر گودی گودی هم دارممم

کفر نعمت نکن دختر 

وای وای پک کامل دارییییی کوفتت شه🥺😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️