2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 700659 بازدید | 202096 پست
دقیقاتا اخرش سخت تلاش میکنیم ادامه میدیم نمیزاریم سختی زورش بهمون برسه

آفرین 

باید همینطور بود 

خودت میدونی تو این دوسال فشاری که استرس و بلا تکلیفی رو ادم میاره درس نمیاره 

که تابستون سال آینده میره پی کارش ایشالا 

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
آفرین باید همینطور بود خودت میدونی تو این دوسال فشاری که استرس و بلا تکلیفی رو ادم میاره درس نمیاره ...

ااره واقعا استرسش خیلی بده انگار این استرس بدتر نمیخواد بزاره ادامه بدیم مسیر و ولی کور خونده🥲

ایشالهه💜🫂

وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛    یادت می آید چقدر دلت گرفته!    چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی!    تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا> 🥲😂

گودوووو

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

توف اره😭😂گفتمااا

خیلیم عالی شد😌

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

@asalarmy هی دختره هواسم بت هستاااا😉

شما عشق منی خوشگل خانم😍🥹🫂💜

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

@asalarmy زدم تاپیکو😂

مجددا میگم

خیلی خوشگل بود دختر برم لایکش کنم😌😍

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

@1090_mahpishony دختر کیوته کی بودی تو بچه..

رفتم دوساعت عقب 😭😂پیام صدقرن پیشو ریپ زدی چرا

بوسسس

شفتالو😍💜

اینقدر دلم برات تنگ شده اصلاهم باهم ارتباط نداشتیم تو این یک هفته 🙄😂😂

شفتالو😍💜اینقدر دلم برات تنگ شده اصلاهم باهم ارتباط نداشتیم تو این یک هفته 🙄😂😂

😂😔اره بابا اصن منو تو و ارتباط؟

اصلا یادم نمیاد تو این هفته بات بحرفم

فق من روزی از ۲۴ساعت۲۵ساعتشو بات میحرفیدم همین بوخودا🤌🏻

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

گودوووو

بدوووو

وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛    یادت می آید چقدر دلت گرفته!    چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی!    تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:)