2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 688059 بازدید | 197914 پست
وای خدای من فامیلشو نمیدونی؟؟؟مدرسه فامیلی میخواست گفتم نمیدونم😭

چرا گفتی نمیدونی؟

وای برای شیوا بدمیشه اونوقت

باید میگفتی امروز یازدهم تجربی امتحان شیمی داشت ...دختر دوستم شیوا خانم حضورداشتن..مادرشون دستش بنده  از من خواستن زنگ بزنن میخواستم بدونم ک هنوزم مدرسه هستن یا خیر؟

اینطوری ول میکرد ک فامیلش و هرکوفتی چیه میگف ک اصلا الان مدره نیست اولا دوما حضورداشته کلا یا ن

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا گفتی نمیدونی؟وای برای شیوا بدمیشه اونوقتباید میگفتی امروز یازدهم تجربی امتحان شیمی داشت ...دختر ...

گفتم امروز امتحان داشتم گفت اره امتحانشونو دادن تموم شد گفتم دوستم هست هنوز یانه حالش خوب نیوده گفت اسمش گفتم شیوا یازدهم گفت فامیلش چیه گفتم یاردم مگه چندتا شیوا دارهگفت نمیشناسم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

چرا گفتی نمیدونی؟وای برای شیوا بدمیشه اونوقتباید میگفتی امروز یازدهم تجربی امتحان شیمی داشت ...دختر ...

مدرسه که همینجوری اطلاعات نمیده بکسی

گفتم امروز امتحان داشتم گفت اره امتحانشونو دادن تموم شد گفتم دوستم هست هنوز یانه حالش خوب نیوده گفت ...

من ی شماره از شیوا دارم هیچکس نداره 

چون  واس خود شیوا نیس 

ولی اصلا نمیدونم..ن میتونم زنگ بزنم

ن میتونم ب کسی بدم 

خدایا 

من ی شماره از شیوا دارم هیچکس نداره چون واس خود شیوا نیس ولی اصلا نمیدونم..ن میتونم زنگ بزنمن میتون ...

زنگ بزن محض رضای خدا زنگ بزن😭

لیا مدرسه حتی بدونه هم اطلاعات نمیده

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
تایم مدرسه هم گذشت دیگ الان قکر کنم تعطیل شده باشن

شاید فوق برنامه ای چیزی باشه بعد مدزسه

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

گایز اتفاقی برا شیوا بیفته من دلشوره خاصی میگیرمو حالم بد میشه 

جدا از اینا من دیشب باهاش راجب خودکشی  و اینا حرف زدم و بعد اون تاپیک دومیش جواب داده ک نگران نباشم 

چیزی نشده 

من ک بعید میدونم اتفاقی افتاده باشه 

من قلبا ب شیوا اعتماد دارم  

اون قویتر از این حرفاس