2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 672593 بازدید | 194248 پست
صد در صد که همشو هستی !!نمیگم منم نیستم منم گاهااا صد برابرشو کردم باهات نیمخوام بگی خودشو نمیبینه!چ ...

میدونم نبایددخالت کنم

دوسش داری؟دلتنگشی؟عاسقشی؟بازم اذیتش میکنی؟نمیبینی حالش بده معده درد داره

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم نبایددخالت کنمدوسش داری؟دلتنگشی؟عاسقشی؟بازم اذیتش میکنی؟نمیبینی حالش بده معده درد داره

توروخدا نغمه....

فقط با بسته شدن بحث حالم خوب میشه 

ریپ نزن قرار نیست دیگه ریپی زده شده 

توروخدا نغمه....فقط با بسته شدن بحث حالم خوب میشه ریپ نزن قرار نیست دیگه ریپی زده شده

یکبار دیگ جواب بدی عسل منو نمیبینی بقران جدیم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

فکر کردم تغییر می‌کنی ولی دقیقا تو همون تاپیک خودت به دوستام گفتی از دماغ فبل افتاده بعد دیدم نه نمی ...

چون رفتارشونو دیدم گفتم!

تو ندیدی چون دوستاتن چشماتو میبندی !

اره وقتی نمیتونی موضوع رو حل کنی اینو بگو ساده اس اره ساده اس

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

اون پیامم فقط واسه تو نیست خیلیا میان میخوننباید بفهمن

مشخصه…

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

میدونم نبایددخالت کنمدوسش داری؟دلتنگشی؟عاسقشی؟بازم اذیتش میکنی؟نمیبینی حالش بده معده درد داره

حال من خوبه؟؟؟من تو شرایطی که دوست دارم اون کنارم باشه داره این رفتارو میکنه خیلی خوشم میاد فکر میکنین به عنوان دوست ی طرفه به قاضی رفتن قشنگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40